Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:15 14 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tentativă de asasinat asupra lui Trump. Prima reacție a României, venită de la Ambasada României la Washington

ro

14 Jul, 2024 08:29 501 Marime text
După ce o persoană a tras cu arma înspre fostul președinte Donald J. Trump, sâmbătă, 14 iulie 2024, în timpul unui miting electoral desfășurat în Pennsylvania, prima reacție oficială a statului român a venit de la Andrei Muraru, ambasadorul țării noastre la Washington.
 

Tentativa de asasinat împotriva fostului președinte Donald J. Trump este șocantă - ne rugăm pentru siguranța lui și îi dorim lui și celor răniți în incidentul din Pennsylvania însănătoșire rapidă.

Violența motivată politic nu își are locul într-o societate democratică, nu trebuie angajată și condamnată mereu.- a scris acesta pe pagina de socializare. 


Fostul preşedinte Donald Trump, candidat republican la alegerile americane din noiembrie, a fost evacuat de la un miting de campanie în Pennsylvania, cu sânge vizibil la urechea dreaptă, după focuri de armă care au costat viaţa a cel puţin o persoană din rândul asistenţei, scriu AFP şi Reuters.

Presupusul trăgător şi un spectator au fost ucişi, iar o altă persoană a fost rănită în stare gravă, potrivit presei americane, citând autorităţile judiciare locale.


Citește și:

Tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump, la un miting de campanie în Pennsylvania! (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii