Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:13 02 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Timișoara Adolescentă electrocutată într-un imobil!

ro

02 Aug, 2024 19:04 175 Marime text
foto cu rol ilustrativ: ZIUA de Constanța
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiş a transmis vineri, 02 august 2024, că poliţiştii Secţiei 3 Urbane Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană s-ar fi electrocutat, într-un imobil situat pe strada Dr. Pavel Vasici Ungureanu.
 
”Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, stabilind că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de o minoră, în vârstă de 17 ani. Aceasta a fost transportată la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate. Ulterior, o altă tânără, în vârstă de 17 ani, s-a prezentat împreună cu părinţii săi la spital pentru investigaţii, întrucât acuza dureri la nivelul corpului, în urma încercării de a-i acorda fetei primul ajutor”, a arătat sursa citată.
 
Poliţiştii au întocmit în acest caz un dosar penal sub pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.



Citește și:

"Ea s-a întors vreo două zile de la Constanţa"Tânără de 25 de ani din Buzău, ucisă cu un topor de fostul soţ din cauza geloziei. „Am rămas stupefiat”
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii