Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:23 24 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tineri cu un comportament suspect în Vama Veche, județul Constanța. Ce au depistat oamenii legii?

ro

24 Aug, 2024 12:21 216 Marime text
Sursa foto: IPJ Constanța




 
  • La data de 23 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia - Secția 2 Poliție Vama Veche – 2 Mai, împreună cu luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și prevenirea traficului și consumului de substanțe psihoactive.

În cadrul activităților derulate, a fost reținut în vederea suspendării un permis de conducere și au fost retrase două certificate de înmatriculare și un set de plăcuțe cu numere de înmatriculare, potrivit IPJ Constanța.

Conform IPJ Constanța,  polițiștii au identificat pe strada Falezei din Vama Veche două persoane, având un comportament nefiresc.

„În urma efectuării controlului corporal, polițiștii au descoperit în rucsacul uneia dintre persoane, un bărbat de 23 de ani, o folie din plastic în care se aflau patru comprimate ce conțineau substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

De asemenea, asupra unui bărbat, de 24 de ani, a fost găsită o folie din plastic ce conținea o substanță susceptibilă a avea efecte psihoactive.

Totodată, în timp ce efectuau activitatea de patrulare, polițiștii au identificat trei bărbați care aveau asupra lor o țigaretă confecționată artizanal și diferite cantități de substanță vegetală suspectibile a avea efecte psihoactive, precum și două grindere”, mai specifică oamenii legii.

În cauză au fost sesizați polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, potrivit competenței.



De asemenea, în cadrul acțiunii desfășurate, au fost legitimate 132 de persoane și au fost verificate 50 de vehicule. 

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 4.000 de lei.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța.


Citește și
Acțiune de control a operatorilor economici care desfășoară activități pe litoral. Au fost aplicate amenzi
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii