Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:47 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tineri prinși pe plajă la Costinești în timp ce fumau o țigară cu substanțe interzise

ro

06 Jul, 2024 13:32 518 Marime text
Foto: IJJ ConstantaDoi tineri au fost prinși de jandarmi la Costinești în timp ce fumau o țigară cu substanțe interzise pe plajă. 
 
Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Constanța, seara trecută, în jurul orei 00:15, în timpul unei misiuni de patrulare pe plaja din stațiunea Vama Veche, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa au observat, în dreptul unui bar doi tineri, cu vârste de 25, respectiv 20 de ani, care fumau o țigară ce emana un fum înțepător.
         
Acest fapt i-a determinat pe oamenii legii să-i legitimeze pe cei doi.
Tânărul a declarat în fața jandarmilor faptul că nu avea cunoștință despre țigara găsită de jandarmi asupra prietenei sale, iar fata a declarat că stătea cu prietenul ei pe plajă și "..fuma o țigară ce conținea canabis"....
         
Cei doi tineri au fost conduși la sediul secției de Poliție din Vama Veche, unde le-au fost întocmite acte de constatare pentru savârşirea infracţiunii de deţinere de substanţe interzise (în conformitate cu Legea 143/2000, pentru combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri), iar țigara găsită asupra lor a fost predată către organele de poliţie abilitate pentru continuarea cercetărilor.

„ Le recomandăm pe această cale tuturor tinerilor care sunt dispuși să încerce astfel de senzații tari, să țină cont de faptul că, în conformitate cu prevederile legii 143/ 2000, Articolul 4, „Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, CUMPĂRAREA sau DEȚINEREA de droguri pentru consum propriu, fără drept, se pedepseşte cu închisoare de la 2 la 5 ani..” - au mai precizat reprezentanții Jandarmeriei Constanța

Citește și. 

Zeci de percheziții pentru destructurarea unor grupări infracționale periculoase. Ce au descoperit anchetatorii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii