Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:29 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tinerii de la Şcoala de Vară PC ecologizează plaja din Eforie

ro

03 Sep, 2010 01:57 1324 Marime text
Programul Şcolii de Vară a Tinerilor Conservatori, care se desfăşoară în perioada 3-5 septembrie la Eforie, cuprinde atât cursuri politice, cât şi momente de relaxare şi petreceri pentru participanţi.

Printre cursurile pe care le vor urma tinerii, se numără şi Cele „10 teze ale tinerilor conservatori", susţinute de către vicepreşedintele Ionuţ Cojocariu şi vicepreşedintele Marian Cucşa. Sâmbătă, tinerii pecişti vor trebui să urmărească cu atenţie „Strategia Partidului Conservator şi implicarea directă a organizaţiei de tineret în alegerile locale din 2012", pe care o va prezenta preşedintele PC, Daniel Constantin. Cursul denumit „Rolul comunicării în politică - aptitudini/competenţe de comunicare politică" va fi susţinut de sociologul şi analistul politic Marius Pieleanu. Jurnalistul Clement Sava

susţine cursul „Formatorii de opinie şi transmiterea de mesaje politice" şi multe alte cursuri care îi vor ţine pe participanţi „ocupaţi" cu probleme politice până seara, când se pot relaxa la petrecerile partidului. Duminică, participanţii Şcolii de Vară a PC se pregătesc de muncă fizică, în cadrul proiectului „Alături şi printre oameni", acţiune de socializare cu cetăţenii şi ecologizare a plajei din Eforie Nord.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii