Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:54 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trafic aglomerat în Punctul de Trecere a Frontierei Isaccea! Zeci de TIR-uri așteaptă să treacă Dunărea spre Ucraina (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

25 Nov, 2022 13:39 1723 Marime text
Tiruri în PTF IsacceaZeci de TIR-uri așteaptă în coloană să treacă Dunărea în Ucraina prin Punctul de Trecere a Frontierei Isaccea.

Din cauza faptul că în țara vecină sunt probleme cu alimentarea cu energie electrică, noaptea trecută nu a trecut niciun BAC.

Coada de TIR-uri se întinde până în Isaccea.



Potrivit unor surse pe partea ucraineană a Dunării se folosește un generator pentru energie electrică, dar din păcate nu reușește să facă față.

Astăzi au trecut doar două bacuri. Unul dimineață la ora 6, iar al doilea la ora 12. 

Din primele informații în PTF Isaccea nu sunt probleme în partea română. Problemele sunt la ucraineni.

Chiar dacă nu este oprită furnizarea energiei electrice în punctul vamal de la Orlova, pentru că la Kiev au fost bombardate puncte energetice importate, nu mai funcționează sistemul de management al vămii.

Mai exact, a picat aplicația vamală, iar formalitățile de trecere a frontierei pentru automarfare nu mai pot făcute online. Se efectuează manual.

Din acest motiv se înregistrează un număr ridicat de tiruri care așteaptă la trecerea cu bacul de la Isaccea, de pe ambele părți ale Dunării.

Persoanele fizice, masinile  pot trece fără probleme.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii