Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:27 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traficanti de persoane, pusi in libertate

ro

24 Jul, 2004 00:00 944 Marime text
Recursul formulat de catre procurori impotriva deciziei dispuse de judecatorii de la Tribunal prin care se hotarase inlocuirea masurii de arest preventiv cu obligatia de a nu parasi localitatea pentru Mircea Paraschiv si Daniel Patrascu a fost respins ieri de magistratii de la Curtea de Apel Constanta. In aceste conditii, tinerii vor parasi Penitenciarul de la Poarta Alba in scurt timp. In urma cu un an de zile, cei doi impreuna cu Puiu Claudiu Radu, de 34 de ani, si Cosmin Donciu, in varsta de 22 de ani, au fost trimisi in judecata de catre procurori. Paraschiv este acuzat de viol, lipsire de libertate si trafic de persoane, Patrascu, de viol si trafic de persoane, iar Donciu si Radu sunt acuzati de trafic de persoane si proxenetism. In luna februarie a anului trecut, minora Paula M., eleva la un liceu din Constanta, a formulat o plangere penala in care reclama faptul ca a fost victima mai multor infractiuni savarsite de Paraschiv, impreuna cu Patrascu.

Sechestrata in boxa

La aceeasi data, minorele Monica T. si Cristina M. au reclamat faptul ca au fost victimele infractiunii de trafic de minori, comise de aceiasi indivizi. Paula M. a declarat ca a fost acostata pe aleea din cartier de catre Paraschiv, pe care-l cunostea din vedere deoarece anterior locuise in acelasi cartier cu acesta. Baiatul a invitat-o la plimbare, iar minora a acceptat fara sa se gandeasca la faptul ca ar putea sa i se intample ceva rau. Dupa ce s-au plimbat cateva minute, langa ei a oprit o masina care era condusa de Patrascu, moment in care Paraschiv a impins-o in autoturism, dupa care au demarat in tromba. Fata a fost dusa la apartamentul lui Paraschiv, unde a fost violata si supusa la perversiuni sexuale. Mai mult, in timp ce Patrascu o viola, minora a fost fotografiata, in timpul raporturilor sexuale, de catre Paraschiv. La numai o luna de la aceasta intamplare, minora a fost din nou acostata de Paraschiv in fata liceului, obligand-o sa mearga impreuna cu el la domiciliul sau. Aici, adolescenta a fost violata in repetate randuri de mai multi barbati, in schimbul unor sume de bani care au intrat in buzunarul lui Paraschiv, iar atunci cand acesta a "mirosit" ca politistii sunt pe urmele lui, fata a fost sechestrata in boxa de la subsolul blocului.

Fotografii obscene si o sinucidere esuata

In urma perchezitiei efectuate la locuinta lui Paraschiv, au fost descoperite doua filme color continand imagini de natura sexuala. De asemenea, la dosar au fost anexate declaratiile unei alte minore, Iuliana M. care a reclamat ca, in cursul anului 2000, a fost violata de Paraschiv, iar in anul 2001, de Patrascu, toate aceste fapte avand loc in apartamentul primului. La fel ca si in primul caz, si aceasta minora a fost fotografiata de catre Paraschiv in timpul actului sexual, iar datorita acestor traume pe care le-a suferit, a avut o tentativa de suicid care a esuat datorita interventiei prompte a cadrelor medicale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii