Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:20 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie în București! Un copil de 9 ani, accidentat mortal în apropierea Parcului Pantelimon! Un alt minor, transportat la spital

ro

28 Jul, 2024 21:35 604 Marime text
Accident rutier . Foto cu rol ilustrativ: Arhiva ZIUA de ConstanțaUn copil de 9 ani a murit în această seară într-un accident rutier în parcarea exterioară a Parcului Pantelimon din București. Un alt copil a fost rănit. După producerea accidentului șoferul implicat a fugit de la fața locului. 

Potrivit Poliției Rutiere București, astăzi, 28 iulie a.c., în jurul orei 19,30, prin apel 112, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier pe Şoseaua Gării Căţelu, în parcarea exterioară a Parcului Pantelimon din București, în care a fost implicat un autovehicul şi doi pietoni.

„După producerea accidentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fără încuviinţarea poliţiei sau a procurorului care efectuează cercetarea locului faptei", informează Brigada Rutieră.


Sursa citată menționează că s-a intervenit pentru aplicarea manevrelor de resuscitare asupra unuia dintre pietoni, copil în vârstă de 9 ani, însă medicii au constatat decesul acestuia.

"De asemenea, a doua victimă, un copil în vârstă de 7 ani, a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale", arată Brigada Rutieră.


În continuare se efectuează cercetări de către poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului rutier, precum şi pentru identificarea şoferului care a părăsit locul producerii acestuia.

Citește și: 

UPDATE. Accident rutier grav în Dorobanțu! Implicate un autoturism și un tir. Intervine elicopterul SMURD (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii