Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:37 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie pe sosele - un mort si doi raniti

ro

19 Oct, 2009 01:41 1127 Marime text

Şoselele constănţene şi-au luat tributul din nou. Un tânăr şi-a pierdut viaţa şi alţi doi au ajuns în stare gravă la spital, după ce autoturismul în care se aflau a fost proiectat într-un copac de pe marginea drumului judeţean DJ 391. Impactul l-a omorât pe loc pe pasagerul de pe „locul mortului" şi i-a trimis pe patul de spital, în stare gravă, pe şofer şi pe pasagerul din spate. Pompierii de la Descarcerare au intervenit pentru a recupera trupul neînsufleţit dintre fiarele contorsionate ale maşinii.

Potrivit poliţiştilor de la Rutieră, tragedia s-a produs în cursul dimineţii de ieri, între Negru Vodă şi Cerchezu, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile carosabilului ud. Cel care se afla la volanul Renault-ului Laguna B 1704 PC implicat în accident a pierdut controlul direcţiei, autoturismul a derapat şi a fost proiectat într-un copac de pe partea dreaptă a drumului. În urma impactului violent, Cristian Boca, în vârstă de 26 de ani, pasager pe locul din dreapta din Renault, a murit pe loc. Şoferul, un tânăr în vârstă de 23 de ani, şi pasagerul de pe locul din spate, de aceeaşi vârstă, au fost grav răniţi. Participanţii la trafic au sunat la 112, iar în scurt timp, un echipaj de la Descarcerare şi două echipaje SMURD au ajuns la faţa locului. Pompierii au intervenit pentru a recupera cadavrul dintre fiarele contorsionate ale maşinii, iar SMURD-ul i-a transportat pe ceilalţi doi răniţi la Urgenţa Spitalului Clinic Judeţean Constanţa. Cadrele medicale spun că unul dintre tineri a ajuns în sala de Reanimare în stare gravă, cu multiple leziuni şi traumatisme, iar celălalt a fost internat la secţia de Chirurgie cu multiple fracturi şi traumatisme.

Poliţiştii de la Rutieră au deschis o anchetă pentru a elucida împrejurările în care a avut loc producerea accidentului de circulaţie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii