Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:21 14 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragic incident în Timișoara. Un jandarm s-a împușcat în cap

ro

12 Aug, 2024 10:59 441 Marime text
Imagine cu rol ilustrativ







Un incident grav a avut loc în această dimineață în Timișoara, unde un jandarm s-a împușcat în cap cu arma din dotare. Incidentul a fost raportat printr-un apel de urgență la 112 și a avut loc în locuința sa, situată aproape de unitatea de jandarmi „Glad Voievod”, de pe strada Gheorghe Barițiu.

Conform informațiilor preliminare, bărbatul și-a luat arma de la unitatea militară unde era angajat și s-a întors acasă, potrivit știripesurse.ro. Acolo, într-un moment de disperare, s-a împușcat în cap. În urma incidentului, jandarmul a fost găsit în stare foarte gravă și a fost transportat de urgență la spital, unde primește îngrijiri medicale de specialitate. Starea sa este critică, iar medicii fac tot posibilul pentru a-i salva viața.

Autoritățile s-au mobilizat imediat la fața locului, iar polițiștii au început o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale incidentului. Cazul a fost preluat de Parchetul Militar, având în vedere că este implicat un cadru militar activ.

Deocamdată, nu se cunosc motivele care l-au determinat pe jandarm să recurgă la acest gest extrem, însă ancheta este în desfășurare, iar autoritățile urmează să stabilească toate detaliile acestui tragic eveniment.
 
 Citește și
Avansări în grad la termen și doi colegi noi la Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii