Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:33 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei motocicliste, rănite într-un accident între Corbu și Năvodari! În ce stare sunt femeile. Declarațiile soțului uneia dintre victime(GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

22 Jul, 2024 15:43 2252 Marime text
Un grav accident rutier a avut loc în această dimineață între localitățile Năvodari și Corbu. Din primele informații trei femei aflate pe motociclete au intrat într-un autotren. Toate cele trei victime au fost preluate de cadrele medicale și transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constnața. 

Potrivit Crinei Kibedi, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, în cursul dimineții la UPU au fost aduse trei paciente victime ale unui accident rutier cu vârste cuprinse între 37 și 56 de ani policontizionate, conștiente, cu stare generală stabilă și cooperante

„În urma investigațiilor una a fost diagnosticată cu mai multe fracturi și va rămâne spitalizată. Pentru celelalte doua investigațiile de specialitate sunt în desfășurare iar în urma acestora se va stabili și conduita terapeutică“ - a precizat Crina Kibedi.   

Pe de altă parte, soțul uneia dintre victime a povestit cum s-a petrecut evenimentul rutier soldat cu rănirea celor trei motocicliste. 

„Eu eram în față, am depășit, am mers drept, am trecut de curbă iar în spatele meu grupul de trei prietene au acroșat un TIR care circula pe contrasens. Au făcut curba, dar din cauza unei viteze puțin mai mari nu și-au dat seama cât de strânsă era curba și au intrat puțin pe contrasens. Două sunt stabile, nu au fracturi. Agravant a fost că cele din urmă au venit peste cea din față, cea care a acroșat tirul. Are fractuyri la ambele mâini, la un picior și o sângerare internă la splină. Veneam de la Vadu unde am petrecut câteva zile la cort“ - a precizat Andrei Chica, soțul uneia dintre victime. 

Amintim că impactul a fost surprins de o cameră de bord amplasată pe un autoturism care circula în spatele autotrenului. În imagini se vede cum s-a petrecut evenimentul rutier. 
 

Citește și: 

udețul ConstanțaAccidentul în care au fost implicate trei motociclete și un TIR între localitățile Năvodari și Corbu, suprins pe o cameră de bord (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii