Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:28 04 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei tineri răniți într-un grav accident rutier pe strada Barajului din Tulcea (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

04 Oct, 2024 07:43 517 Marime text
Sursa galeriei foto: ISU TulceaÎn această dimineață, în jurul orei 5:45, serviciile de urgență au fost anunțate prin apel la numărul unic de urgență 112 despre faptul că în municipiul Tulcea, pe strada Barajului s-a produs un accident rutier În care a fost implicat un autoturism. 

Potrivit ISU Tulcea, către locul evenimentului au fost direcționate din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea o ambulanță SMURD și autospecială pentru descarcerare, fiind transmise informații că un pasager se află încarcerat.

De asemenea la locul solicitări au fost direcționate și două echipaje medicale din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea, echipaje ale IPJ Tulcea și IJJ Tulcea. 

„Odată ajunse la locul solicitării, echipajele de intervenție au constat că în urma evenimentul rutier au rezultat trei victime, două de sex feminin și una de sex masculin cu vârste cuprinse între 17 și 22 de ani. O victimă de 21 de ani a fost asistată la evacuarea din autoturism de către echipajul de pompieri și predată echipajelor medicale pentru acordarea primului ajutor calificat. 

Toate cele trei victime au fost transportate la o unitate spitalicească pentru investigații și tratament de specialitate“ - a precizat sg. maj. Daniel Năstase, purtătorul de cuvânt al ISU Tulcea



Citește și: 

Accident rutier la intersecția bulevardelor Tomis și Aurel Vlaicu din Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii