Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:16 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Trenul IR 1881, care circulă în relația București Nord - Constanța, oprit temporar. Ce s-a întâmplat? (VIDEO)

ro

14 Jul, 2024 13:57 1256 Marime text
 Un incendiu de de vegetație se manifestă azi, 14 iulie 2024,  în apropierea căii ferate, între stațiile Jegălia și Perișoru.

Precizăm faptul că, la această oră doar trenul IR 1881, care circulă în relația București Nord - Constanța, este oprit temporar în Jegălia.

Garnitura va staționa în intervalul orar necesar desfășurării intervențiilor ISU.- transmit reprezentanții CFR Călători. 


Oficial de la CFR Călători 

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că circulația feroviară este oprită temporar, la această oră, pe intervalul Fetești - Ciulnița, din cauza unui incendiu de vegetației care se manifestă în apropierea căii ferate, între stațiile Jegălia și Perișoru.

Reprezentanții ISU au interzis circulația trenurilor pe ambele fire între stațiile Jegălia și Perișoru pentru accesul autoutilitarelor cu apă.

Precizăm faptul că, la această oră doar trenul IR 1881, care circulă în relația București Nord - Constanța, este oprit temporar în Jegălia.

Garnitura va staționa în intervalul orar necesar desfășurării intervențiilor ISU.

Transmitem scuze călătorilor pentru disconfortul creat și îi asigurăm că personalul feroviar al SRCF Constanța va depune toate eforturile necesare pentru reînscrierea operativă a trenului IR 1881 în circulație, însă această măsură se poate aplica doar după finalizarea intervențiilor ISU de lichidarea focarelor, intervenții care au drept scop menținerea siguranței pe calea ferată.


UPDATE - 14.30
 
Următoarele trenuri de călatori au fost oprite temporar, din cauza incendiului de vegetație din zona căii ferate dintre stațiile Jegălia și Perișoru, acestea urmând să fie reînscrise în circulație după finalizarea intervențiilor aflate în continuă desfășurare de către reprezentanții ISU:
  • R 10184 (Fetesti - București Nord) - în Bărăganu 
  • IR 1883 (București Nord - Constanța) - în Ciulnița 
  • IR 10085 ( București Nord - Mangalia) - în Ciulnița.
De asemenea, la ora 14.42, trenul IR 1983 (București Nord - Constanța) va staționa în gara Ciulnița.
Transmitem scuze călătorilor pentru disconfortul creat de acest incendiu și îi asigurăm că personalul feroviar va redeschide circulația în cel mai scurt timp de la avizul ISU că traficul poate fi reluat în condiții de siguranță.- transmit reprezentanții CFR Călători. 

foto-video: CFR Călători 

UPDATE - 15.48:

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că circulația feroviară a fost redeschisă la ora 15:48 intre stațiile Jegălia și Perișoru, pe Magistrala București  - Constanța.

Echipele de intervenție ale ISU au finalizat operațiunile de stingere a incendiului din zona căii ferate, manifestat între stațiile Jegălia și Perișoru, iar personalul feroviar a repus sub tensiune linia de contact pe ambele fire.

Toate trenurile care au staționat temporar, în intervalul necesar stingerii focarelor extinse de-a lungul căii ferate, de la Jegălia la Perișoru, au fost reînscrise în circulație.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA transmite scuze călătorilor din trenurile staționate temporar și îi asigură că toate intervențiile desfășurate de reprezentanții ISU au avut drept scop reluarea traficului în condiții de siguranță.


Citește și: 

UPDATE. EXCLUSIVIncendiu violent într-un restaurant de la Gura Portiței, județul Tulcea (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii