Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:21 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Turnura sinistra a vietii

ro

21 Sep, 2009 02:52 1553 Marime text

mireasa_moarta.jpgTânăra trecută în nefiinţă chiar în ziua nunţii sale a fost luată acasă pentru a fi pregătită de ultimul drum. Familia fetei s-a prezentat în cursul dimineţii de duminică la Morga Cimitirului Central Constanţa, pentru a ridica sicriul cu trupul neînsufleţit. Cel care urma să o conducă la altar sâmbătă, a putut-o vedea mireasă, însă neînsufleţită, imagine ce probabil îl va urmări tot restul vieţii. Tânărul i-a adus fetei o pernă şi un ursuleţ de pluş, pe care i le-a aşezat, printre lacrimi, în sicriu. O fracţiune de secundă le-a dat viaţa peste cap în mod iremediabil. De unde în urmă cu o zi se pregăteau pentru nunta fetei, viitorul soţ, familia şi rudele îi fac acum aranjamentele de înmormântare.

Tragedia care a răpit-o pe Mihaela Minea, în vârstă de 23 de ani, chiar în ziua nunţii sale, s-a produs pe drumul naţional DN3, în timp ce fata se întorcea de la coafor. Mireasa se afla pe locul din faţă, iar la volan se afla un prieten al acesteia, George Bădilă, în vârstă de 25 de ani. Cei doi se întorceau spre casă, în localitatea constănţeană Ciocârlia, la volanul unui Opel înmatriculat B7496PC, însă drumul le-a fost scurtat sinistru de moarte.

Într-o depăşire a unui TIR Iveco, înmatriculat CT 31 EXC, condus de Hristu Ion, în vârstă de 52 de ani, Opel-ul l-a acroşat cu partea din spate şi a ieşit în decor, unde s-a izbit devastator de un pom. Impactul i-a luat viaţa viitoarei mirese. Şoferul a scăpat cu doar câteva zgârieturi, însă, probabil cu o conştiinţă încărcată pentru tot restul vieţii. Deşi nu a băut la volan - după cum a reieşit şi în urma etilotestului Drager, şi a fost atent la trafic, inevitabilul s-a produs, iar tânărul nu a mai putut face nimic ca să se opună. Poliţiştii de la Rutieră au deschis o anchetă în cazul accidentului, în care şoferul este cercetat penal, deocamdată, în stare de libertate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii