Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:19 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat a murit în urma unui accident din județul Timiș

ro

16 Sep, 2023 10:34 932 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • La data de 16 septembrie 2023,în jurul orei 5:00, un bărbat în vârstă de 30 de ani a condus o autoutilitară pe DN 6 dinspre Remetea Mare înspre Timișoara, iar la un moment dat a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 72 de ani, care circula regulamentar.

La data de 16 septembrie 2023,în jurul orei 5:00, un bărbat în vârstă de 30 de ani a condus o autoutilitară pe DN 6 dinspre Remetea Mare înspre Timișoara, iar la un moment dat a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 72 de ani, care circula regulamentar, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

În urma impactului, a survenit decesul conducătorului auto, în vârstă de 72 de ani și rănirea unui bărbat, în vârstă de 41 de ani, pasager în autoutilitara care a pătruns pe contrasens. 

În acest caz, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Bărbat din județul Olt reținut pentru tâlhărie
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii