Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:24 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un cetățean englez a trecut ilegal frontiera în România pe la Negru Vodă

ro

21 Jun, 2023 14:20 970 Marime text
Foto: Garda de CoastăUn cetățean englez a fost depistat de polițiștii de frontieră în apropierea graniţei cu Bulgaria. 

Potrivit unui comunicat al Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Negru Vodă au depistat, pe raza localității Dumbrăveni, un cetățean din Marea Britanie care a trecut ilegal frontiera din Bulgaria.
 

„În data 19.06.2023, în jurul orei 20.30, pe timpul derulării misiunilor de supraveghere şi control în zona de competenţă, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Negru Vodă au depistat, pe raza localității Dumbrăveni, o persoană care nu își justifica prezența în zonă. 

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că acesta este cetățean Marea Britanie și a trecut ilegal frontiera din Bulgaria, deoarece ştia că a depăşit termenul legal care ii permite să călătorească în spaţiul Uniunii Europene. 

În cauză, polițiștii de frontieră desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “trecere ilegală a frontierei de stat” persoana fiind preluată de către autoritatile bulgare pentru continuarea cercetărilor“ - au mai precizat reprezentanții Gărzii de Coastă. 

Citește și: 

Județul ConstanțaCetățean român, depistat pe DN3, pe zona localității Ostrov, fără permis de conducere la volanul unui autoturism furat
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii