Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:20 04 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Un copil de 9 ani a căzut într-o fântână adâncă la Mireasa, județul Constanța! (Galerie FOTO+VIDEO)

ro

20 May, 2024 15:27 2290 Marime text







UPDATE 1: Intervenția este în dinamică, se lucrează pentru extragerea copilului, la aceste momente acesta este conștient. pompierii  comunică cu el

UPDATE 2: Potrivit primarului Târgușor, Mădălina Negru, este vorba de nepotul educatoarei din Mireasa. Aceasta a sunat la 112 și a anuntat că băiatul a căzut in fântână. Copilul este din Satu Mare.

 Fântâna nu are apă. La fața locului sunt si politiștii de la postul Târgușor.

UPDATE 3: Conform ISU, în fântâna cu diametrul de aproximativ 1,5 m, au intrat și doi adulți. Se lucrează pentru extragerea celor trei persoane (2 adulți și 1 minor).
toți trei fiind conștienți.

UPDATE 4: Din fericire, datorită eforturilor salvatorilor, copilul a fost extras din fântână teafăr, este în stare conștientă.

Minorul a fost preluat de elicopter și este transportat spre spital.

UPDATE 5: Potrivit ultimelor informații ale ISU, un adult s-a autoevacuat , iar celălalt este extras de pompieri din fântână.

Conform celor declarate de o rudă a copilului, minorul se urcase pe fântână să culeagă cireșe. Doi vecini care erau în apropiere au intervenit în salvarea copilului, înainte de sosirea pompierilor.

În acest moment, și cei doi adulți sunt în afara oricărui pericol, și al doilea adult fiind extras de salvatori din fântână.


Pompierul care a extras copilul din fântână



Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea au fost sesizați prin apel 112 despre un copil  căzut într-o fântână în localitatea Mireasa, județul Constanța.
 
Sursa foto: ISU Dobrogea



Potrivit ISU Dobrogea, este vorba despre un minor în vârstă de 9 ani, care a căzut într-o fântână adâncă de aproximativ 19 metri, în localitatea Mireasa.
 
Salvatorii intervin cu două mașini de descarcerare, un SMURD și elicopterul.

Misiunea este în desfășurare. Revenim cu informații.
 
 








Citește și
145 misiuni executate de salvatorii din Constanța în perioada 18-20 mai
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii