Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:33 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou jaf cu AN

ro

13 Oct, 2009 02:48 965 Marime text

Răsturnare de situaţie pentru poliţiştii constănţeni. Dacă până ieri nu mai rămăsese de anchetat nicio faptă clasată cu autori necunoscuţi, un nou caz le dă bătăi de cap oamenilor legii. Trei indivizi mascaţi au spart o agenţie Loto şi au reuşit să fugă cu cinci mii de lei. Poliţiştii sunt în alertă de sâmbătă seară şi spun că au deja un cerc de suspecţi.

Potrivit poliţiştilor din Mangalia, jaful a avut loc sâmbătă seara, la agenţia Loto de pe strada Rozelor. Cei trei indivizi cu feţele acoperite au intrat prin spaţiul din spatele ghişeului peste casieră şi au furat toţi banii din casă, apoi s-au făcut nevăzuţi. Femeia a apucat să apese butonul de panică, însă, cele două minute care le-au trebuit agenţilor de pază ca să ajungă la sediul agenţiei, le-au garantat scăparea infractorilor, cu tot cu încasările pe ziua respectivă ale agenţiei, cauzând un prejudiciu de cinci mii de lei.

Casiera le-a oferit poliţiştilor semnalmentele celor trei şi le-a descris modul de operare. Femeia a menţionat că nu a fost violentată de vreunul dintre ei sau ameninţată în vreun fel. Doar au intrat, au furat şi au ieşit. Oamenii legii au efectuat cercetarea la faţa locului şi au prelevat probele necesare pentru a putea demara ancheta. Anchetatorii spun că şi-au format deja un cerc de suspecţi şi că urmează ca cercetările efectuate să-i conducă către descoperirea vinovaţilor.

Coincidenţă bizară sau punct de plecare în anchetă?

Jaful s-a petrecut la doar o săptămână după destructurarea grupării infracţionale implicate în cinci jafuri armate la case de schimb valutar, bijuterii şi case de amanet. Dintre cei opt membrii ai grupării infracţionale, şapte se află în stare de arest preventiv pentru o durată de 29 de zile, iar singura care nu a fost acuzată penal este femeia, „ţapul ispăşitor" al grupării. Poliţiştii anchetează eventualele conexiuni între producerea jafului de la agenţia Loto de sâmbătă şi personajele a căror nume au fost vehiculate în legătură cu gruparea de spărgători cu mână armată.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii