Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:25 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un tânăr s-a împușcat accidental în cap cu o armă de vânătoare. Unde a fost găsit cadavrul

ro

15 Jan, 2023 09:35 1823 Marime text
foto: pexels
Un bărbat s-a împușcat accidental în cap cu o armă de vânătoare, la o stână din Alba, informează IPJ Alba. 

Din nefericire, acesta a murit pe loc. 


Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă precum și pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest eveniment", au transmis autoritățile., transmite IPJ Alba. 



Oficial de la IPJ Alba 

 "La data de 14 ianuarie 2023, în jurul orei 09,00, Poliția Orașului Baia de Arieș a fost sesizată, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că la o stână de animale de pe raza comunei Poșaga, un bărbat a decedat. 

La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare, formată din polițiști de investigații criminale, ordine publică, arme, explozivi, substanțe periculoase și criminalistic, iar din primele cercetări a rezultat că, un tânăr de 34 de ani, din comuna Poșaga, deținător legal de armă de vânătoare, ar fi folosit arma, împrejurare în care, în mod accidental, ar fi suferit leziuni, la nivelul capului, produse prin împușcare.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă precum și pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest eveniment", au transmis autoritățile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii