Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:16 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Urmărire ca în filme pe străzile din comuna Dorobanțu, județul Constanța! Șoferul fugar, reținut de polițiști

ro

30 Jun, 2024 13:48 250 Marime text
La data de 29 iunie a.c., polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 30 de ani.

Potrivit IPJ Constanța, acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. 

„Astfel, la data de 28 iunie a.c., în jurul orei 18.00, bărbatul ar fi fost depistat în timp ce conducea un autoturism, pe strada Cuza Vodă din satul Dorobanțu, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Bărbatul nu ar fi oprit la semnalul polițiștilor, continuându-și deplasarea.

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune“ - au mai precizqta reprezentanții IPJ Constanța.


La scurt timp, șoferul ar fi abandonat autoturismul și ar fi părăsit locul faptei, fiind identificat, ulterior, de polițiști.

Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, 30 iunie a.c., va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.

Citește și: 

Final de anchetă în cazul tragediei de la Crevedia! Administratorii stației GPL, deferiți justiției
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii