Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:13 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Urmarire ca-n filmepe Sectia 3

ro

28 Apr, 2009 02:55 1407 Marime text
Un bărbat de etnie rromă, de 29 de ani, a fost surprins de poliţiştii Secţiei 3 în timp ce fura peste 125 de milioane de lei vechi dintr-un autoturism parcat pe strada Mihai Viteazu din municipiul Constanţa.

Duminică, în jurul orei 21.00, un echipaj al Secţiei 3 de Poliţie, aflat în misiune de patrulare, l-a surprins pe Ghiunal Adil, din Constanţa, în timp ce încerca să sustragă din autoturismul Kia Ceed o sumă de bani şi mai multe bunuri aflate într-o poşetă. Cei doi agenţi au încercat să-l reţină, unul dintre ei a pornit în urmărirea lui Adil, care a fugit cu banii şi bunurile, poşeta fiind abandonată la 10 metri de autoturismul în cauză. După o urmărire ca în filme, autorul furtului a fost prins la câteva sute de metri, de către agentul şef adjunct Adrian Botoşneanu, care l-a imobilizat pe suspect. Agentul a descoperit că Adil avea asupra lui tot ceea ce a sustras din poşetă, mai exact suma de 1.000 de euro, 4.100 de lei, 50 de grame de bijuterii din aur, un telefon mobil şi acte personale.
Prejudiciul cauzat proprietarului Dan R. este de 12.500 de lei, dar a fost recuperat în totalitate şi predat părţii vătămate.
Adil a fost depus, pe bază de ordonanţă, în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa şi i s-a întocmit dosar penal, pentru furt calificat. Ieri a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, cu propunerea de arestare preventivă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii