Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:07 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vâlcea UPDATE. Un autocar plin cu elevi, implicat într-un accident rutier mortal!

ro

15 Jun, 2024 09:00 1522 Marime text
foto cu rol ilustrativ
Un autocar plin cu elevi a fost implicat, sâmbătă, într-un accident rutier pe DN 67, în judeţul Vâlcea, azi, 15 iunie 2024. 

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 67, în zona localităţii Tomşani, judeţul Vâlcea, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autocar care transporta elevi şi cadre didactice”, anunţă Centrul Infotrafic.

Sursa citată a precizat că şoferul maşinii a fost rănit, fiind resuscitat.

Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers.

UPDATE 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al PolițieiRomâne informeazăcă circulația rutieră a fost reluată pe DN 67, în zona localității Tomșani, județul Vâlcea, unde s-a produs un accident rutier între un autoturism și un autocar de transport elevi și profesori.

În urma impactului au rezultat în final 5 victime, dintre care conducătorul autoturismului a decedat, iar șoferul autocarului, împreună cu 3 pasageri elevi au fost transportați la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale necesare.

Nu sunt probleme deosebite privind valorile de trafic, în timpul opririi circulației autovehiculele aufost redirecționate pe o rută ocolitoare.


Citește și:

Știri Constanța aziUPDATE. Accident rutier pe bulevardul Tomis! Primele informații (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii