Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:19 03 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vameşii din Agigea, în acţiune Cetăţean sirian, cercetat penal de procurorii constănţeni

ro

04 Sep, 2013 00:00 893 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Constanta Sud - Agigea, în cooperare cu lucrătorii vamali, au efectuat controlul fizic al unui container sosit din China pentru o societate comercială din Bucureşti.
 
În urma verificării, au fost descoperite 4.200 de ventilatoare cu picior marca Kaiserhoff, bunuri susceptibile a aduce atingere unui drept de proprietate intelectuală.
Faţă de administratorul societăţii, un bărbat de 38 de ani, cetăţean sirian, domiciliat în Bucureşti, au fost întocmite actele pentru săvârşirea infracţiunii de „punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”. Lucrarea penală a fost înaintată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa. Bunurile susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare totală de aproximativ 630.000 de lei, au fost reţinute de autoritatea vamală şi lăsate în custodia comisionarului vamal până la finalizarea cercetărilor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii