Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:22 30 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

VIDEO A venit din Vrancea la Eforie și s-a ales cu un copac pe mașină. Ce spune proprietarul uneia din mașinile avariate în urma furtunii de pe litoral

ro

30 Aug, 2024 10:01 524 Marime text
Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” Constanța a fost solicitat să intervină la Eforie, în dimineața zilei de 30 august 2024, unde o creangă de copac a căzut peste trei autoturisme.

În final, au rămas două mașini avariate. Acestea sunt un Ford Fiesta și o Skoda Octavia. Unul dintre păgubiți, proprietarul de Ford, este venit pe litoral din Vrancea. Autoturismul Skoda este din Bacău.
 

„Am fost sunat de la recepția hotelului că a căzut o creangă pe mașină. Am văzut surpriza... Mașina este avariată la cupolă, dar după ce debarasează creangă să vedem ce mai e. Sunt din Vrancea”, a povestit unul dintre proprietarii mașiniilor avariate.


Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a prelungit avertizarea de cod portocaliu de ploi și pentru ziua de astăzi, 30 august 2024. Conform meteorologilor, intervalul de valabilitate codului portocaliu este până astăzi, 30 august, ora 10, cu zone afectate -zona litorală a județului Constanța.

Citește și

O creangă a căzut peste trei autoturisme la Eforie, județul Constanța (FOTO+VIDEO)

Dan Chiparu, hotelier din Eforie, despre mașinile avariate de un copac, în fața complexului său. Cine va plăti daunele?
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii