Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:13 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acuzați de dispreț față de religie, în Italia Un cuplu surprins în timpul actului sexual în biserică, chiar înaintea slujbei

ro

13 May, 2024 19:46 748 Marime text
Sursa foto: Wikipedia




 
  • Un cuplu a ales o biserică pentru a întreține acte sexuale și a fost surprins de credincioșii care, în schimb, erau adunați în biserică rugându-se și așteptând slujba. Asta s-a întâmplat în Viareggio, Italia, scena episodului fiind biserica Sant'Andrea.

Protagoniștii au fost un bărbat și o femeie, ambii italieni și în vârstă de 30 de ani. După ce credincioșii și preotul paroh au chemat poliția, cei doi au fost duși la secția de poliție pentru a fi identificați și acuzați de acte obscene într-un loc public și dispreț față de religie, conform știripesurse.ro.

Potrivit rapoartelor, cei doi au fost descoperiți înainte de slujba de duminică, de la ora 18.00, ei retrăgându-se lângă un confesional din biserică. Amândoi într-o stare fizică și psihică alterată, ei ar fi avut lângă ei și sticle de bere.
 
Biserica Sant'Andrea din Viareggio se află în centrul orașului și este deschisă pentru cult, astfel că oricine poate intra în timpul zilei. Cei doi , în vârstă de 30 de ani, ar fi recurs la aceste gesturi, în ciuda faptului că în bănci erau deja oameni care se rugau. Când au sosit și alte persoane pentru slujba de duminică după-amiază, cuplul a fost reclamat de credincioșii scandalizați la preotul paroh, care a sunat apoi la poliție.
 
Conform primelor reconstituiri, ar fi vorba de două persoane care locuiau pe stradă în Viareggio, care erau beți în momentul în care au fost raportați că întrețineau relații sexuale în biserică.
 
Citește și
 Violență nestăvilităScandalagiii din Vama Veche, căutați de polițiștii constănțeni
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii