Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:22 04 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aerosmith renunță la turnee din cauza problemelor vocale ale solistului Steven Tyler

ro

04 Aug, 2024 14:23 167 Marime text
Solistul trupei Aerosmith, foto: Facebook/ Steven Tyler
 
  • Trupa rock americană Aerosmith a anunţat că nu va mai susţine turnee întrucât vindecarea completă a afecţiunii vocale de care suferă solistul său, Steven Tyler, „nu mai este posibilă”.

Trupa rock americană Aerosmith a anunţat că nu va mai susţine turnee întrucât vindecarea completă a afecţiunii vocale de care suferă solistul său, Steven Tyler, „nu mai este posibilă”, informează DPA, conform Agerpres.

Formaţia americană, cunoscută pentru hituri precum "Dream On", "Dude (Looks Like A Lady)" şi "Walk This Way", şi-a anulat concertele programate în turneul său de adio în septembrie 2023 din cauza faptului că Steven Tyler avea nevoie de "îngrijiri continue" pentru leziuni la nivelul coardelor vocale şi o fractură a laringelui.

„Aşa cum ştiţi, vocea lui Steven este un instrument ca niciun altul”, a transmis trupa Aerosmith într-un mesaj publicat pe reţeaua de socializare X.

„A petrecut luni întregi lucrând neobosit pentru a-şi readuce vocea la nivelul de dinainte de accidentare. L-am văzut luptând şi a avut cea mai bună echipă medicală alături de el. Din păcate, este clar că o vindecare completă a afecţiunii sale vocale nu este posibilă. Am luat o decizie sfâşietoare şi dificilă, dar necesară - ca o trupă de fraţi - să ne retragem de pe scena turneelor”, a adăugat formaţia americană.


Anul trecut, Aerosmith a anunţat că problemele vocale ale solistului Steven Tyler sunt „mai grave decât s-a crezut iniţial” şi şi-a anulat concertele programate în turneul de adio.

Membrii grupului rock, din care mai fac parte Joe Perry, Tom Hamilton, Joey Kramer şi Brad Whitford, au spus că a fost „cea mai mare onoare din vieţile noastre ca muzica noastră să devină parte din vieţile voastre”.

„Era anul 1970 când o scânteie de inspiraţie a devenit Aerosmith. Vă mulţumim vouă, Armata noastră Albastră (numele sub care sunt cunoscuţi fanii trupei Aerosmith - n.red.), pentru că acea scânteie a devenit o flacără care a continuat să ardă timp de peste cinci decenii. Unii dintre voi aţi fost alături de noi încă de la început şi voi toţi sunteţi motivul pentru care am scris istorie în muzica rock-and-roll”, a adăugat formaţia americană.


Grupul s-a declarat "recunoscător dincolo de cuvinte" tuturor fanilor care au venit să o vadă în concertele susţinute în cadrul turneului său de adio.

„Un ultim mulţumesc este adresat vouă - cei mai buni fani de pe planeta Pământ. Difuzaţi muzica noastră tare, acum şi întotdeauna. Continuaţi să visaţi. Aţi făcut ca visele noastre să devină realitate”, se adaugă în declaraţia de vineri a formaţiei americane.




Citește și:
Noi acuzații de agresiune sexuală împotriva unei personalități rock celebre!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii