Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:15 05 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz inedit O femeie din Grecia a provocat incendii de vegetație cu scopul de a flirta cu pompierii

ro

05 Sep, 2024 13:03 254 Marime text
Sursa foto. IGSU



 
  • În Tripoli, Grecia, o femeie a provocat intenționat incendii de vegetație, sperând să capteze atenția pompierilor și să flirteze cu ei.

Pe 24 și 25 august 2024, femeia a aprins două incendii distincte pe terenuri agricole din satul Kerasitsa, conform știripesurse.ro.

Ulterior, s-a aflat că acțiunile ei aveau drept motiv „plăcerea de a-i privi pe pompieri și de a flirta cu ei”, potrivit raportului UNILAD.
Autoritățile au confirmat că femeia se confruntă acum cu riscul de a fi închisă și de a primi o amendă considerabilă.

Departamentul de pompieri a confirmat arestarea femeii de 44 de ani
Se pare că motivul ei era dorința de a-i vedea pe pompieri în acțiune și de a interacționa cu ei.

Ea era prezentă la locul incidentelor, fapt ce a declanșat suspiciuni, astfel s-a ajuns la arestarea sa finală. Ofițerii din cadrul Departamentului de Poliție din Tripoli nu au dezvăluit numele făptuitoarei, dar au confirmat că au arestat-o pe 26 august.
Femeia a primit o „pedeapsă de trei ani de închisoare cu suspendare” pentru provocarea incendiilor din Grecia. În plus, instanța locală a amendat-o cu 1.000 euro.

Incendiile au afectat doar parcele mici de teren, provocând pagube minime, iar flăcările au fost rapid stăpânite de departamentul de pompieri, care a împiedicat extinderea lor. Incidentul a avut loc într-un context deja tensionat, în care Grecia se confrunta cu incendii de vegetație severe în 2024.

Acest caz a atras atenția presei din cauza motivului neobișnuit pentru care femeia a acționat în acest fel.
 
Citește și
Pompierii detașați în Grecia, salvatori în drum spre casă! Au intervenit la un accident cu mai multe persoane rănite (GALERIE FOTO)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii