Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:20 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz șocant în Spania Un băiat de 15 ani și-a împușcat părinții și fratele mai mic și a stat 3 zile cu cadavrele în casă (VIDEO)

ro

12 Feb, 2022 15:33 2436 Marime text
Un băiat de 15 ani a mărturisit în vineri seară, 11 februarie, că marțea trecută și-a ucis părinții și fratele mai mic, de aproximativ 10 ani, cu o pușcă de vânătoare, într-un cartier din Elche (Alicante). 

Adolescentul a stat cu cadavrele în casă timp de trei zile, timp în care nu a mers la cursuri, potrivit unor surse apropiate cazului. 


Potrivit primelor ipoteze, un conflict din cauza slabelor sale rezultate școlare ar putea fi originea triplei infracțiuni, care a avut loc marțea trecută.


Poliția Națională investighează care ar putea fi motivele care au declanșat tripla infracțiune, deși principalele ipoteze indică o discuție legată de performanța școlară slabă a presupusului criminal și de participarea limitată a acestuia la sarcinile casnice sau agricole. 


Agresivitatea tânărului ar fi putut avea originea în urma unei lupte puternice cu mama sa, care i-a întrerupt Wi-Fi-ul din cauza notelor proaste.



Potrivit surselor de anchetă, descoperirea infracțiunii a plecat de la întrebarea întâmplătoare pe care o vecină i-a pus-o presupusului criminal. Femeia s-a intersectat cu tânărul și i-a spus că nu i-a mai văzut părinții de mult. Și, spontan, continuă aceleași surse, băiatul a răspuns că i-a ucis acum câteva zile. Vecina a fost cea care a alertat o rudă directă a cuplului decedat, care s-a prezentat la cabană și a sunat la poliție și la serviciile de urgență, potrivit surselor din dosar. La locul evenimentelor s-au deplasat agenți ai Poliției Locale și ai Poliției Naționale Elche, precum și o echipă de psihologi, scrie elpais.com.



La adresa unde a avut loc tripla crimă, situată în cartierul Algoda, o zonă rurală din Campo de Elche, s-au deplasat și autoritatea judiciară și un legist, care au ridicat cadavrele. Tânărul a fost arestat și și-a mărturisit fapta în declarația sa, potrivit unor surse apropiate anchetei. A dat dovadă de „o răceală neobişnuită, fără a-şi exprima remuşcări”, potrivit anchetatorilor.

Foto Captură Youtube
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii