Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:19 15 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Celebra casă bântuită din filmul „Poltergeist” a fost scoasă la vânzare, pentru prima oară după 45 de ani. Iată care este suma cerută

ro

15 Aug, 2024 16:55 173 Marime text
Sursă foto: zillow.com

Casa cu două etaje din Simi Valley, California, în care a fost filmată pelicula horror„Poltergeist” a fost scoasă la vânzare, pentru prima dată în 45 de ani, relatează CBS News.

Casa de pe 4267 Roxbury Street in Simi Valley a fost locul în care a fost filmată pelicula de groază „Poltergeist” din 1982, unde un grup de fantome a încercat să sperie și să alunge familia Freeling din casă, deoarece aceasta fusese construită pe un fost cimitir.

Locuința este construită în anul 1979 și este pusă la vânzare pe site-ul zillow.com la prețul de 1.174.999 de dolari. Este garantat că nu are nicio prezenţă fantomatică, potrivit site-ului de imobiliare. „Proprietarii săi iniţiali au iubit această casă”, mai spune anunțul.

Casa de 220 de metri pătrați este descrisă ca fiind bine întreținută de proprietarii săi, având un design atent gândit, „perfect pentru a te distra, relaxa și a trăi viața la maximum”.

Casa din Simi Valley California, la nord de Malibu, are patru dormitoare, trei băi, include o cameră de zi cu ferestre mari, bucătărie și un șemineu în sufragerie, care are un spațiu de birou încorporat.

Cele patru dormitoare sunt situate la etaj, cu tavane înalte și o cadă imensă într-unul din dormitoare și baia principală.

Casa are, de asemenea, un garaj pentru trei mașini, o piscină, jacuzzi și o curte pe un teren de 12 hectare.

În descrierea anunțului, este menționat că locuința este în apropiere de școli, parcuri, magazine, restaurante și la distanță mică de autostrada 118.

Produs de Steven Spielberg şi regizat de Tobe Hooper (The Texas Chainsaw Massacre), filmul „Poltergeist” spune povestea unei familii a cărei casă este invadată de fantome malefice, relatează News.ro. Succesul primului film a inspirat două continuări.

În 2022, o altă casă legendară de groază din California a fost vândută și anume cea din „Nightmare on Elm Street”, prima aventură a lui Freddy în 1985. A fost vândută pentru 2,98 milioane de dolari.

Casa legendară din filmul „Home Alone 2” a fost vândută cu 4,8 milioane de euro, în luna mai a anului trecut. Situată în Chicago, locuința de 848 metri pătraţi a păstrat unele dintre elementele cult ale decorului său.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii