Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:04 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine este atacatorul lui Donald Trump? Ce declară FBI

ro

14 Jul, 2024 15:10 426 Marime text





 
  • FBI susține că Thomas Matthew Crooks e trăgătorul implicat în tentativa de asasinat împotriva fostului președinte Donald Trump. Bărbatul a fost ucis la fața locului de agenții Serviciului Secret. Cine este însă Thomas Matthew Crooks?
 
FBI l-a identificat pe Thomas Matthew Crooks, 20 de ani, din Bethel Park, Pennsylvania, ca fiind subiectul implicat în tentativa de asasinare a fostului președinte Donald Trump, pe 13 iulie, în Butler, Pennsylvania, potrivit știripesurse.ro.

Aceasta rămâne activă și în curs de desfășurare, iar orice persoană care deține informații care ar putea contribui la anchetă este încurajată să trimită fotografii sau înregistrări video.


Profilul lui Thomas Matthew Crooks

Omul înarmat despre care autoritățile spun că a încercat să-l asasineze pe fostul președinte Donald Trump era un republican în vârstă de 20 de ani, care a adus anterior o mică contribuție la un grup aliniat democraților, potrivit înregistrărilor publice, informează CNN.
Thomas Matthew Crooks locuia în suburbia Pittsburgh din Bethel Park, la aproximativ 55 de mile sud de mitingul lui Trump, unde oamenii legii spun că a tras în fostul președinte.
 
El a absolvit Bethel Park High School în 2022, potrivit unui articol din presa locală și a unui videoclip cu începerea școlii.
Crooks a fost înregistrat pentru a vota ca republican, conform unei liste din baza de date a alegătorilor din Pennsylvania, care se potrivea cu numele, vârsta și adresa lui Bethel Park, pe care oamenii legii o căutau sâmbătă seara și este legată de Crooks în înregistrările publice. Alegerile prezidențiale de anul acesta ar fi fost primele în care ar fi fost suficient de mare pentru a vota.
Înregistrările Comisiei Electorale Federale arată că un donator enumerat ca Thomas Crooks, cu aceeași adresă, a dat 15 dolari unui comitet de acțiune politică aliniat la democrație, numit Proiectul Progressive Turnout, în ianuarie 2021.

 
Thomas Crooks a absolvit în 2022 liceul Bethel Park, potrivit Pittsburgh Tribune-Review. El a primit un "premiu de vedetă" de 500 de dolari din partea Iniţiativei Naţionale pentru Matematică şi Ştiinţă, potrivit ziarului.
 
 
Citește și
 Tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump, la un miting de campanie în Pennsylvania! (VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii