Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:51 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dezbateri în Germania pe tema deportării refugiaților ucraineni fără locuri de muncă

ro

23 Jun, 2024 20:32 584 Marime text
Sursa foto: Unsplash



 
  • Alexander Dobrindt, președintele partidului de opoziție bavarez Uniunea Socială Creștină (CSU) din Bundestagul german, a cerut expulzarea refugiaților ucraineni șomeri din Germania.

Dobrindt consideră că refugiații ucraineni ar trebui expulzați din Germania dacă nu își găsesc un loc de muncă, conform știripesurse.ro.

„După mai bine de doi ani de la izbucnirea războiului, ar trebui să fie aplicat principiul: obțineți un loc de muncă în Germania sau întoarceți-vă în zonele sigure din vestul Ucrainei”, a spus politicianul german, potrivit ukrainska pravada.


Politicianul de opoziție a criticat și faptul că prea mulți oameni din Germania primesc asistență socială în detrimentul banilor contribuabililor.
 

"Avem nevoie de angajamente mai puternice de cooperare pentru solicitanții de azil atunci când vine vorba de angajare. Ar trebui să existe o ofertă de muncă, iar aceasta ar trebui să facă parte din serviciul de integrare", a spus Dobrindt.
 

Dirk Wiese, liderul adjunct al fracțiunii parlamentare social-democrate a cancelarului Scholz, a declarat pentru Bild că CSU ar trebui să se rușineze de astfel de cereri și „să înlăture litera „C” din numele său, care înseamnă „creștin”, pentru o dată pentru totdeauna”.

"Putin continuă să bombardeze ținte în toată Ucraina. Acum Dobrindt dorește să trimită înapoi femei și copii care s-ar putea să-și fi pierdut deja părinții pe front", a spus el.

 
 
 
 
Citește și
 Mai multe pene de curent înregistrate în Ucraina după ultimul bombardament rusesc
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii