Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:14 31 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doliu în muzica internațională Raperul Fatman Scoop a murit pe scenă, la numai 53 de ani!

ro

31 Aug, 2024 21:22 223 Marime text
Fatman Scoop/Sursa foto: Facebook



 
  • Raperul Fatman Scoop a murit pe scenă, la numai 53 de ani! Cunoscutul artist a decedat după ce s-a prăbușit pe scenă în timpul unui concert în Connecticut.

Incidentul tragic a avut loc vineri seară, în timpul unui eveniment live, într-un club din New Haven, Connecticut. Potrivit martorilor oculari, Fatman Scoop, pe numele real Isaac Freeman, a început să se simtă rău înainte de a se prăbuși brusc pe scenă. Echipele de urgență au intervenit imediat, dar, din păcate, DJ-ul nu a supraviețuit, potrivit știripesurse.ro.

Fatman Scoop, cunoscut pentru hituri precum „Be Faithful” și pentru stilul său exuberant și energic, a avut o carieră remarcabilă în industria muzicală, fiind recunoscut pentru impactul său asupra culturii hip-hop și a muzicii de club. De asemenea, el a fost o figură importantă în emisiunile de radio și a câștigat aprecierea fanilor pentru abilitatea sa de a anima evenimentele și concertele.

Motivul exact al prăbușirii sale nu a fost confirmat încă oficial, dar autoritățile au declarat că urmează să fie efectuate investigații suplimentare pentru a determina cauzele exacte ale decesului. Familia și fanii au fost profund afectați de vestea tragică, iar rețelele sociale au fost inundate cu mesaje de condoleanțe și omagiu.

De-a lungul carierei sale, Fatman Scoop a colaborat cu numeroși artiști de renume și a fost apreciat pentru contribuțiile sale la muzica de club.
Fatman Scoop a avut un succes timpuriu în Marea Britanie şi Irlanda când o reeditare a piesei Be Faithful - care a fost produsă de duo-ul american de hip-hop Crooklyn Clan - a intrat în topuri în 2003. A ajuns în top 10 în Australia şi Danemarca.
 
Piesa, un mashup al piesei Love Like This a lui Faith Evans - ea însăşi construită dintr-o mostră în buclă a piesei Chic Cheer a lui Chic din 1978 - a avut nevoie de ani de zile pentru a fi lansată pe scară largă, deoarece conţinea numeroase mostre suplimentare. Fatman Scoop a colaborat cu o serie de alţi artişti importanţi, inclusiv cu Janet Jackson şi Whitney Houston. În 2004, a fost numit mentor pentru şase muzicieni britanici în serialul TV britanic Chancers. De asemenea, a apărut în serialul anime The Boondocks şi şi-a deschis propriul salon de îngheţată.

Moartea sa survine la 13 luni după ce rapperul Big Pokey din Houston a murit după ce s-a prăbuşit pe o scenă dintr-un bar din Beaumont, Texas, potrivit publicistului muzicianului. Starul rap, cunoscut mai ales ca făcând parte din colectivul Screwed Up Click, avea 48 de ani. Dintre cele mai faimoase vedete rap supradimensionate ale anilor 1990, inclusiv Big Punisher, doar Fat Joe este în viaţă.
 
 
 
Citește și
Prezentatorul Cătălin Măruță și Andra, în doliu - „Am pierdut o parte din sufletul meu“
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii