Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:35 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gata cu sancțiunile Compania Coca-Cola revine în Rusia

ro

14 Jun, 2024 17:13 690 Marime text

Sursa foto: Pixabay





 
  • În aprilie, producătorul de băuturi The Coca-Cola Company, care a părăsit piața rusă, a depus cereri la Serviciul Federal pentru Proprietate Intelectuală (Rospatent) pentru înregistrarea a 8 mărci comerciale în Rusia, rezultă din baza de date a Rospatent, conform agenției TASS.

Compania dorește să înregistreze mărcile Sprite, Power Ade, Fanta și altele sub această clasificare. În martie 2022, producătorul american de băuturi răcoritoare The Coca-Cola Company și-a suspendat activitățile în Federația Rusă, dar în magazinele rusești clienții pot cumpăra băuturi Coca-Cola importate din alte țări, potrivit știripesurse.ro.

Context

O parte din companiile străine care și-au anunțat planurile de a părăsi piața rusă după invazia trupelor ruse în Ucraina în 2022 au rămas să lucreze în Rusia, relata în urmă cu două săptămâni publicația Financial Times.

Potrivit publicației, sute de companii au rămas în Rusia. Printre acestea se numără producătorul brazilian de cosmetice Natura &; Co (care include Avon Products), producătorul francez de gaze industriale Air Liquide și grupul britanic de consumatori Reckitt, care produce produse chimice de uz casnic, produse de igienă, prezervative (pe larg despre acest subiect, aici).
 
 
Citește și
 
 Camionul lui Moş Crăciun, cuprins de flăcări. Unde s-a produs incendiul (VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii