Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:05 28 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Informații de ultimă oră Ar fi fost găsit cadavrul tânărului luat de viitura râului Natisone din Italia

ro

23 Jun, 2024 17:00 692 Marime text






 
  • Un cadavru a fost găsit duminică dimineaţă în râul Natisone, în apropierea albiei unde a avut loc accidentul în care au fost implicaţi cei trei tineri români. Deocamdată nu există o identificare oficială, dar este practic sigur că este vorba despre cadavrul lui Cristian Molnar, în vârstă de 25 de ani, ultimul care nu fusese găsit încă.

Identificarea oficială lipseşte încă, dar cel mai probabil este vorba de cadavrul băiatului, luat de viitură în urmă cu câteva săptămâni de apele învolburate ale râului împreună cu prietenele sale Patrizia şi Bianca, potrivit știripesurse.ro.

Trupurile celor două tinere prietene, Patrizia Cormos (20 de ani) şi Bianca Doroş (23 de ani), fuseseră deja recuperate (cazul celor trei tineri,

Cum a fost găsit trupul?

Scăderea nivelului apei a facilitat recuperarea ultimului trup. Corpul tânărului a fost găsit prins între crengi şi stânci la aproximativ 500 de metri de podul roman din Premariacco. La faţa locului se află pompierii de la unitatea de salvare alpină.

Ancheta tehnică dispusă de procurorul Letizia Puppa asupra telefonului mobil al Patriziei Maria Cormos este în curs de desfăşurare începând de sâmbătă, la Udine, în laboratorul de informatică criminalistică. Este singurul telefon mobil găsit până acum pe malurile râului Natisone. Se face o copie criminalistică a dispozitivului, inclusiv a cartelelor SIM şi de memorie. Această evaluare este necesară - la mai bine de trei săptămâni de la tragedie - pentru "a evita o eventuală deteriorare a telefonului mobil şi inutilizarea acestuia în cazul unui proces".
 
 
 

Citește și
 Au fost găsite trupurile a doi dintre cei trei tineri români care au dispărut în apele râului Natisone, Italia
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii