Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:28 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lady Gaga a cântat fragmente din două piese noi ale sale pe străzile Parisului

ro

29 Jul, 2024 20:41 147 Marime text
Sursa foto: Facebook/ Lady Gaga





 
  • Lady Gaga a ieşit pe străzile Parisului pentru a le oferi fanilor posibilitatea a asculta în avanpremieră fragmente din două cântece de pe următorul ei album, cel de-al şaptelea din discografia cântăreţei americane.

Vedeta pop americană se află în această perioadă în Franţa, unde a interpretat în limba franceză cântecul de cabaret "Mon Truc en Plumes" în cadrul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, care a avut loc vineri seară, potrivit Agerpres.

După ce a asistat la curse de nataţie şi la concursul de gimnastică feminină pe echipe - şi a confirmat din câte se pare logodna ei cu antreprenorul Michael Polansky în timpul unei întâlniri cu prim-ministrul Franţei, weekendul trecut -, Lady Gaga a decis să le împărtăşească parizienilor câteva fragmente din două piese noi ale sale.

"Sunt atât de impresionată de fanii francezi care s-au reunit în acest weekend în faţa hotelului, voi ieşi din hotel şi să îmi iau la revedere diseară - prin câteva secunde din #LG7", a scris vedeta americană duminică pe Instram, referindu-se la cel de-al şaptelea ei album de studio.


La scurt timp după aceea, artista a ieşit pe strada din faţa hotelului şi a redat fragmente cu ritmuri electro de pe laptopul său.


Primul fragment a avut o durată de aproximativ 20 de secunde. Apoi, cântăreaţa a închis laptopul şi s-a retras în limuzina pe care o închiriase.

Fanii au rămas însă la faţa locului, scandându-i numele şi cântând versuri din piesele sale.

După aproximativ un minut, Lady Gaga a revenit în faţa admiratorilor ei: „Îmi pare rău că am plecat, vă prezint încă un cântec".

Ea a difuzat atunci un al doilea fragment muzical, care aminteşte de stilul goth-pop de pe albumul său "Artpop".

După ce a pozat pentru fotografi, vedeta americană s-a întors în hotel, transmiţând următorul mesaj: "Iar pentru restul, va trebui să aşteptaţi!".

Noul album va fi primul ei disc solo după materialul discografic "Chromatica" din 2020, care a inclus single-urile "Stupid Love" şi "Rain On Me".

Lady Gaga a lansat de atunci un album de duete, "Love For Sale", cu Tonny Bennett, în 2021. Acel disc a fost recompensat la categoria "cel mai bun album pop tradiţional" la gala premiilor Grammy din anul următor.

Weekendul trecut a fost unul aglomerat pentru vedeta americană.

Vineri seară, ea a interpretat cântecul de cabaret "Mon Truc en Plumes" la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Însoţită de dansatori care purtau pompoane roz, ea a interpretat acea piesă exclusiv în limba franceză, a cântat la pian şi a traversat o scară aurie de pe cheiul Senei.

Ulterior s-a aflat că secvenţa fusese înregistrată în avans, întrucât ploaia abundentă de la Paris a făcut ca acea scară să devină periculos de alunecoasă.

Lady Gaga a asistat apoi la câteva competiţii olimpice pe parcursul weekendului trecut şi a făcut cunoştinţă cu prim-ministrul Franţei, Gabriel Attal, în timpul unei finale din concursul de nataţie.

Gabriel Attal a publicat o întregistrare video cu întâlnirea lor, pe TikTok, însoţită de mesajul următor: "Îţi mulţumesc Lady Gaga pentru interpretarea ta extraordinară din timpul ceremoniei de deschidere. A fost uluitoare".

În acelaşi clip, Lady Gaga l-a prezentat pe Michael Polansky, partenerul ei de viaţă din ultimii patru, în faţa prim-ministrului francez folosind expresia "logodnicul meu".



 Citește și
 Merită văzut popularul film „House of Gucci“?
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii