Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:09 15 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mark Zuckerberg i-a făcut statuie soției sale. Iată de unde s-a inspirat

ro

15 Aug, 2024 15:57 242 Marime text
Sursă foto: Instagram/Mark Zuckerberg
 
  • Zilele trecute, Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a dezvăluit pe Instagram o statuie dedicată soției sale, Priscilla Chan, comandată pentru a-i arăta dragostea, într-un stil inspirat de tradiția romană.
     
Zilele trecute, Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a dezvăluit pe Instagram o statuie dedicată soției sale, Priscilla Chan, comandată pentru a-i arăta dragostea, într-un stil inspirat de tradiția romană, potrivit Adevărul.ro.

În fotografie, Priscilla Chan este văzută sorbind dintr-o cană de călătorie, purtând un halat roz prăfuit cu detalii albe și albastre, în timp ce stă lângă statuia care îi înfățișează chipul. Opera de artă colorată este realizată de Daniel Arsham și o înfățișează pe mama a trei copii stând într-o haină argintie suflată de vânt. Statuia a fost amplasată în ceea ce pare a fi o grădină rezidențială, potrivit revistei People.

Statuia, cu o înălțime de peste 2 metri, a fost comandată de directorul general al Meta pentru a onora „tradiţia romană de a-ţi sculpta soţia”.

„Am reînviat tradiția romană de a realiza sculpturi cu propria soție”, a scris Zuckerberg, în vârstă de 40 de ani, alături de fotografia cu Priscilla pozând lângă statuie, pe contul său de Instagram.[auto skip]Chan este reprezentată în verde, cu o mantie mare argintie care curge în spatele ei.

Chan este reprezentată în verde, cu o mantie mare argintie care curge în spatele ei.

În comentarii, Chan a scris: „Cu cât mai mult din mine, cu atât mai bine?”, împreună cu un emoji inimă.

Priscilla Chan a împărtășit postarea în poveștile ei de pe Instagram alaturi de comentariul: „You can’t miss me!” (N.r. Nu mă puteți rata).

Conform National Museums Liverpool, statuile din Roma antică erau adesea realizate pentru a onora persoanele dragi decedate sau „pentru a face referire la rude și a stabili asocieri semnificative”.

În timp ce unii spun despre fondatorul Facebook că este cel mai bun soț, alții nu s-au lăsat impresionați: „Acesta este cel mai miliardar lucru de făcut vreodată", iar un alt utilizator a spus: „Yikes. Acest lucru nu e flatant”.

„Setezi standarde înalte pentru toți soții din lume”, a scris un alt utilizator de Instagram la postarea lui Zuckerberg.


Postarea de pe Instagram a strâns peste 235.000 de aprecieri și mai mult de 5.000 de comentarii, în numai două zile.

Zuckerberg și Chan, căsătoriți din 2012, au împreună trei fiice.

 

Citește și:
Meta, compania care deţine Facebook şi Instagram, a lansat o nouă reţea socială
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii