Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:32 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţist atacat cu cuţitul în Cisiordania. Suspecta, ucisă de forţele de ordine israeliene

ro

10 Apr, 2022 19:23 929 Marime text
Atac. foto PixabayForţele de ordine israeliene au ucis duminică o palestiniană care atacase cu cuţitul un poliţist în centrul oraşului Hebron, în Cisiordania ocupată, a informat un purtător de cuvânt al poliţiei, transmite AFP.

O palestiniană 's-a prezentat la un punct de control al poliţiei de frontiere pentru a înjunghia un ofiţer', care a fost 'uşor rănit', a transmis această unitate de poliţie într-un scurt mesaj către presă, conform Agerpres.ro

Solicitat de AFP, un purtător de cuvânt al poliţiei de frontieră, Tamir Pero, a precizat că atacatoarea a fost ucisă.

Începând din 22 martie, Israelul a fost lovit de patru atacuri, primele două comise arabi israelieni având cu legături cu organizaţia jihadistă Stat Islamic, iar ultimele două de palestinieni originari din sectorul Jenin. Atacurile s-au soldat în total cu 14 morţi.

Armata israeliană a întreprins duminică o nouă operaţiune în forţă în sectorul Jenin, bastion al facţiunilor palestiniene armate în Cisiordania ocupată, de unde erau originari autorii a două atacuri mortale produse la Tel Aviv.

Într-un alt loc din Cisiordania, o femeie de 40 de ani, văduvă şi mama a 6 copii, a murit duminică în urma rănilor provocate de tirurile unor soldaţi israelieni, au transmis Ministerul palestinian al Sănătăţii şi agenţia de presă Wafa

 Agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii