Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:59 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preşedintele Egiptului propune un armistiţiu de două zile în Gaza pentru eliberarea a patru ostatici

ro

27 Oct, 2024 21:05 244 Marime text

 
  • Preşedintele egiptean Abdel Fattah al-Sissi a prezentat duminică o propunere pentru un armistiţiu de două zile în Fâşia Gaza pentru eliberarea a patru ostatici deţinuţi pe teritoriul palestinian, pe care o prezintă ca un prim pas către o „încetare completă a focului”.

Preşedintele egiptean Abdel Fattah al-Sissi a prezentat duminică o propunere pentru un armistiţiu de două zile în Fâşia Gaza pentru eliberarea a patru ostatici deţinuţi pe teritoriul palestinian, pe care o prezintă ca un prim pas către o „încetare completă a focului”, transmite AFP, conform Agerpres.

Preşedintele al-Sissi, a cărui ţară este unul dintre mediatorii în războiul dintre Hamas şi Israel în Fâşia Gaza, a propus „o încetare a focului de două zile în care patru ostatici vor fi schimbaţi cu prizonieri„ deţinuţi de Israel înainte de a începe negocieri „în termen de zece zile” în vederea unei „încetării complete a focului şi a intrării ajutorului umanitar”, a declarat şeful statului egiptean la Cairo.


Citește și:
ONU: Reuniune de urgenţă luni a Consiliului de Securitate consacrată situaţiei din Orientul Mijlociu la solicitarea Iranului
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii