Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:18 03 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal în Ucraina Mai mulți deputați ucraineni s-ar fi plimbat în vacanțe luxoase sub pretextul unor călătorii oficiale

ro

03 Sep, 2024 16:56 130 Marime text
Rada Supremă a Ucrainei (Parlamentul)/ Sursa foto: Wikipedia


 
  • Mai mulți deputați ucraineni s-au folosit de pretextul unor călătorii oficiale pentru a merge, de fapt, în vacanțe luxoase în Italia, Maldive sau Thailanda, în timp ce oamenii de rând luptă pe front.

Deputatul ucrainean Oleh Meidici, reprezentant al partidului Batkivșcina, (Patria, a fostului premier Iulia Timoșenko), este cercetat pentru că ar fi folosit călătorii oficiale drept acoperire pentru vacanțe personale în Italia, conform știripesurse.ro. În timp ce Meidici ar fi trebuit să se afle în vizite oficiale în Belgia și Lituania, el a mers în schimb în Italia împreună cu soția sa.

Oleh Meidici, deputat ucrainean și prim-vicepreședinte al Comisiei parlamentare pentru politică agrară și financiară, a primit în primăvara-vara anului 2023 permisiunea oficială din partea Radei (parlamentul ucrainean) de a călători în străinătate în interes de muncă. Cu toate acestea, se pare că ar fi folosit asta în favoarea sa, pentru a merge în vacanță.
 
 
Citește și
Parlamentul RomânieiRomânia va dona Ucrainei un sistem de rachete sol-aer PATRIOT
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii