Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:16 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SUA Joe Biden e supărat pe fostul președinte, Obama, pentru că nu îl susține

ro

20 Jul, 2024 16:10 194 Marime text



Sursa foto: Facebook/ Barack Obama



 
  • Joe Biden l-a surprins pe Barack Obama cu starea sa de „dezorientare” la o strângere de fonduri din iunie, relatează The New York Times. Biden e supărat că Obama nu îl susține în timp ce liderii democrați îi cer să se retragă.

În timpul unui eveniment de strângere de fonduri de campanie din iunie, starea de dezorientare a președintelui Joe Biden în timp ce se afla pe scenă l-a „surprins” pe fostul președinte Barack Obama, a relatat The New York Times, conform știripesurse.ro.

Evenimentul în cauză - o strângere de fonduri la Los Angeles găzduită de Jimmy Kimmel - a inclus un moment viral în care Obama părea că îl conduce pe Biden în afara scenei. La momentul respectiv, Casa Albă a respins ideea, afirmând că Biden s-a oprit pentru a aplauda.

Potrivit unui fost consilier anonim al lui Obama care a vorbit cu Times, fostul președinte a fost surprins de modul în care Biden „îmbătrânise și părea dezorientat”.Raportul citează, de asemenea, persoane apropiate președintelui care descriu un Biden supărat, care se recuperează de COVID în casa sa din Delaware, în timp ce se luptă cu mai multe atacuri asupra capacității sale de a servi încă patru ani ca președinte.

Biden este foarte supărat pentru că Obama nu i-a venit în ajutor. Acest resentiment provine parțial din faptul că Obama l-a descurajat pe Biden să candideze la președinție în 2016, pentru a face loc lui Hillary Clinton.

Biden crede că Obama se află în spatele valului de democrați care îl îndeamnă să demisioneze

Cu toate acestea,  Biden crede că Obama se află în spatele valului de democrați care îl îndeamnă să demisioneze, potrivit unor persoane apropiate președintelui. Mai multe informații indică faptul că Obama și-a exprimat îngrijorarea cu privire la capacitatea lui Biden de a-l învinge pe candidatul republican Donald Trump.

În culise, Biden analizează cum ar putea arăta o retragere din cursa pentru 2024, conform mai multor informații, dar vineri, echipa sa de campania a insistat că este aici pentru a rămâne.

„Este cea mai bună persoană pentru a-l înfrunta pe Donald Trump”, a declarat Jen O'Malley Dillon, președinta campaniei de realegere a lui Biden, la emisiunea „Morning Joe”.

 

Citește și
 Preşedintele american Joe Biden. „Nu plec nicăieri"
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii