Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:22 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Clientii castigati in campania lansata de RBL primesc prima de 30%

ro

22 Nov, 2004 00:00 592 Marime text

"Grabeste-te! Si tu poti lua prima de la stat pe 2004!"

Se vor inaugura zece sucursale mobile care vor acoperi pana la Craciun peste 100 de orase si amenajarea unor birouri de vanzare in principalele centre comerciale * Multe persoane prefera sa isi deschida contracte de economisire-creditare in ultima parte a anului si sa beneficieze de prima de la stat pentru tot anul care s-a incheiat * Produsul oferit de RBL este in lei si presupune existenta unei perioade minime de economisire urmata de acordarea unui credit cu dobanda fixa pentru activitati in domeniul locativ

Raiffeisen Banca pentru Locuinte, prima banca specializata in totalitate in sustinerea domeniului locativ, a demarat cel mai amplu proiect de marketing si distributie din sistemul bancar romanesc, in valoare de 500.000 euro, inclus in campania "Grabeste-te! Si tu poti lua prima de la stat pe 2004! Pana pe 31 decembrie 2004". Elementele campaniei sunt inaugurarile a zece sucursale mobile care vor acoperi pana la Craciun peste 100 de orase si amenajarea unor birouri de vanzare in principalele centre comerciale - Cora, Carrefour. "Experienta actionarilor nostri in alte tari in care au lansat acest produs cu multi ani in urma arata foarte clar ca lunile noiembrie si decembrie sunt cele mai bune din punct de vedere al distributiei acestui produs. Si asta pentru ca foarte multe persoane prefera sa isi deschida contracte de economisire-creditare in ultima parte a anului si sa beneficieze de prima de la stat pentru tot anul care s-a incheiat. Tocmai din acest motiv incercam in aceasta perioada sa ajungem cat mai aproape de potentialii nostri clienti", a declarat Ionut Costea, presedintele Raiffeisen Banca pentru Locuinte Agentiei Rompres. "Campania inceputa pe 18 noiembrie dureaza pana pe 20 decembrie si este cel mai amplu proiect de acest gen din Romania privit din punct de vedere al raportului investitii/perioada de desfasurare. Mesajul pe care vrem sa-l transmitem in aceasta perioada - prin intermediul mai multor canale de distributie - este extrem de simplu: completeaza cererea de economisire/finantare, depune banii pana la sfarsitul anului la Raiffeisen Banca pentru Locuinte si vei obtine prima de 30% din ce ai economisit, dar nu mai mult de un salariu mediu brut pe economie. Economiseste cu noi 27 milioane de lei pana la sfarsitul anului si vei primi 8 de milioane de lei", a adaugat Hans-Jurgen Ruble, vicepresedinte Raiffeisen Banca pentru Locuinte, responsabil de marketing si distributie.

Economisire si creditare pentru domeniul locativ

Produsul oferit de Raiffeisen Banca pentru Locuinte - unic pe piata bancara romaneasca - este in lei si presupune existenta unei perioade minime de economisire urmata de acordarea unui credit cu dobanda fixa pentru activitati in domeniul locativ. Pe parcursul perioadei de economisire, statul plateste o prima de 30% din depunerile anuale, prima care nu poate depasi insa cuantumul unui salariu lunar mediu brut pe economie, comunicat de Institutul National de Statistica la finele anului. Imprumutul va fi acordat in lei, iar dobanda, de 6% pe an, va fi fixa pe toata perioada creditului indiferent de fluctuatiile dobanzilor pe piata monetara. Titularul unui contract de economisire-creditare va sti inca din momentul incheierii contractului care va fi rata de rambursare a creditului, intrucat ratele de economisire sunt egale cu ratele de rambursare a imprumutului obtinut. Canalele de distributie ale acestui produs sunt reteaua proprie de agenti, formata din aproape 2500 de persoane, sucursalele Raiffeisen Bank Romania, dar si alte companii cu care RBL are incheiate parteneriate. Raiffeisen Banca pentru Locuinte SA este prima banca din Romania infiintata potrivit Legii 541/2002, lege privind economisirea si creditarea in sistem colectiv pentru domeniul locativ. Raiffeisen Bank Romania si Bausparkasse Schwaebisch Hall - Germania detin fiecare cate 33,324% din actiuni, iar Raiffeisen Bausparkasse Austria detine alte 33,35% din participatii. Capitalul social al bancii este de 611,865 miliarde de lei. Din momentul lansarii pe piata bancara si pana in prezent, Raiffeisen Banca pentru Locuinte a reusit sa deschida aproape 20.000 de conturi. Valoarea totala a contractelor de economisire-creditare semnate pana in prezent insumeaza peste 77 milioane euro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii