Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:19 29 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cazinoul din Constanța, în plin proces de reabilitare! Imagini impresionante cu simbolul Constanței la finalul verii (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

29 Aug, 2024 14:21 231 Marime text


Sfârșitul verii a venit, iar Cazinoul din Constanța arată grandios.

Datorită vremii înnorate, imaginea Cazinoului este una de vis.

Reamintim că, Administrația Națională de Meteorlogie  a prelungit Codul Galben de cantități însemnate de apă, instabilitate atmosferică ce vizează Dobrogea, jumătatea de sud a Moldovei, sudul Transilvaniei, nordul și estul Munteniei, nord-estul Olteniei, local în Carpații Orientali și Meridionali.

Interval de valabilitate: 29 august, ora 10 - 29 august, ora 23

În intervalul menționat, în Dobrogea, jumătatea de sud a Moldovei, sudul Transilvaniei, nordul și estul Munteniei, nord-estul Olteniei, local în Carpații Orientali și Meridionali vor fi averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului (viteze în general de 50...60 km/h) și vijelii. Izolat vor fi căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 15...25 l/mp și izolat de peste 30...40 l/mp.

Totodată, a fost emis și un Cod Portocaliu de averse torențiale, importante cantitativ ce vizează zona litorală a județului Constanța.

În intervalul menționat, 29 august, ora 23 – 30 august, ora 10, în zona litorală a județului Constanța vor fi averse torențiale și descărcări electrice, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 25...40 l/mp și izolat de peste 50...60 l/mp.

De asemenea, a fost emis un Cod Galben de cantități însemnate de apă, instabilitate atmosferică ce vizează județul Tulcea și zona continentală a județului Constanța.

Interval de valabilitate: 29 august, ora 23 - 30 august, ora 10.

În intervalul menționat, în județul Tulcea și zona continentală a județului Constanța, vor fi averse și descărcări electrice, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 15...25 l/mp și izolat de peste 30...40 l/mp.



Citește și:
Alertă meteo: Cod Portocaliu de ploi în Constanța și Cod Galben în Dobrogea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii