Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:55 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotoreportaj NEVERSEA, ziua 1. Oamenii au călătorit prin stări și emoții alături de Nick Carter, Bebe Rexha și mulți alți artiști

ro

05 Jul, 2024 09:27 1266 Marime text
Festivalul Neversea a dat anul acesta la Constanța startul distracției estivale, într-o atmosferă plină de culoare, magie și experiențe de share-uit tot anul. Ajunsă la a șasea ediție, energia feminină domină pe toate scenele, iar prima zi nu a lăsat de dorit.



Mii de persoane au cântat cu o singură voce - iubire!



Timp de 4 zile și 4 nopți, între 7 și 10 iulie, zeci de mii de oameni vor trăi cea mai frumoasă poveste de la malul Mării Negre, cu apusuri și răsărituri deosebite pe plajă, cu artiști și DJ-i din întreaga lume, care aduc în România genuri, stiluri muzicale și culturi diferite de pe mapamond.



Festivalierii au îmbrăcat culori cât mai stridente pentru a ieși în evidență, au folosit make-up extravagant și au ales coafuri parcă din altă lume pentru a se exprima liber, neîngrădit și pentru a transmite dragoste. Muzica a fost o completare a tuturor stărilor.



În momentul în care s-a deschis poarta de acces, festivalierii au luat-o la fugă către scenele dorite pentru a prinde locuri cât mai aproape de scena pe care vor urca artiștii preferați. 



De joi, 4 iulie, de la ora 16:00, până vineri, 5 iulie, ora 06:00  și de vineri, 5 iulie, ora 16:00, până luni, 08 iulie, ora 08:00, se vor impune restricții de circulație pe Strada Termele Romane între Strada Traian și sensul giratoriu de la Poarta 1 Port.



Mai multe fotografii regăsiți în secțiunea „Galerie foto” și pe pagina noastră de Instagram.

Citește și

Spectacol de culoare în prima zi a Festivalului Neversea! Ce artiști vor urca pe scenele de la malul mării (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii