Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:31 27 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un pahar cu lapte

ro

30 Nov, 2010 15:01 3144 Marime text

lapte_pahar.jpgDr. Howard Kellya fost un doctor de renume la Spitalul Johns Hopkins. In anul 1895,a infiintat sectia de Oncologiesi Genicologie la Johns Hopkins University. Potrivit biografului sau Audrey Davis, intr-o anumita ocazie, doctorul mergea prin Nordul Pennsylvania cand i s-a facut tare sete si s-a oprit la o ferma sa cera un pahar cu apa. I-a deschis o fetita, care i-a adus in schimb ,un pahar plin cu lapte proaspat.Dupa ce a multumit a plecat.

Catva timp mai tarziu fetita, a fost internata in spitalul unde lucra doctorul.Trecand din intamplare prin sectia unde se afla fetita, doctorul a recunoscut-o.S-a ocupat de aproape de sanatatea ei.Dupa ce s-a facut bine, inainte de externare parintii au cerut sa afle costul de spitalizare, dar doctorul Kellya spus: " A fost deja platit cu un pahar cu lapte".

Binele pe care il facem nu trebuie sa-l asteptam sa se intoarca, dar dacase va intoarce, va depasi cu siguranta asteptarile.

Va doresc numai bine.  

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • D. 04 Dec, 2010 10:39 GENICOLOGIE????????????? Pentru o clipa m-am crezut in piata ascultand precupetele povestind la ce genicolog s-au mai cautat!