Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:27 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cutie "Fals jurnal de toamnă"

ro

28 Nov, 2012 00:00 3108 Marime text

handmade1.jpg28 noiembrie
Din nou lumina zilei nu mă mai ajută şi aparatul de fotografiat ţipă când îi apăs butonul declanşator. O compensez cu lumina artificială a softului de prelucrare a imaginilor. Tot aşa de vreo săptămână în care încerc să pozez puţinele creaţii lucrate printre stropii tot mai puţini ai timpului.
Şi alerg şi mă împiedic în detalii, în liste tot mai lungi de priorităţi în care nu mai are loc vremea de relaxare şi bine, în griul urban al cotidianului în care suntem bombardaţi zilnic cu informaţii, cu prea multe detalii şi suntem orbiţi şi nu mai vedem pădurea de atâţia copaci. Singură toamna e aceeaşi, are timp să coloreze fiecare frunză, şi nu sunt două frunze identice.
Am evadat într-o după amiază printre cutiuţe din lemn şi vopsele şi am început să lucrez ceva cuminte şi frumos. În timp ce pregăteam suporturile pentru decorat, revolta mea a ieşit la iveală. Şi m-am trezit rupând şi arzând ziare ca să compun o realitate din fragmente disparate. O creaţie din urâtul cotidian înfrumuşeţată de o neşfârşită beţie de culoare în care ne scaldă toamna şi anul ăsta, la fel de frumos ca întotdeauna.

Sursa: breslo.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii