Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:46 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decoraţiuni din scoici

ro

08 Aug, 2011 16:03 6331 Marime text

seashell-vase-070731-lg-300x300.jpgPentru ca suntem cu totii amatori de mare, soare si cer albastru si pentru ca ne dorim sa avem cate o particica din vacanta intotdeauna langa noi, iata cu ce idee venim in ajutorul vostru: decoratiuni din scoici.

Fie ca prindeti o zi mai innorata, fie ca va place sa faceti plimbari lungi pe plaja, cu siguranta veti gasi timpul necesar culegerii scoicilor de pe mal. Pont: intotdeauna veti gasi scoici mai bune cand marea este involburata, pentru ca sunt aduse la mal mai repede.

Asadar, materia prima pentru aceste decoratiuni sunt bineinteles scoicile. Dupa ce le-ati cules, nu uitati sa le spalati foarte bine, eventual cu partea poroasa unui burete. Apoi, in functie de ceea ce va doriti sa realizati, veti mai adauga materiale, asa cum v-am povestit mai jos.

Vaza decorativa

Pentru a crea un aranjament de masa, sau pur si simplu pentru a infrumuseta un colt din camera, aveti nevoie de o vaza transparenta, simpa, cu gura mai lata. Astfel de vaze de diverse dimensiuni gasiti in IKEA sau in magazinele de decoratiuni. Apoi mai puteti adauga pietricele decorative si nisip, pe care de asemenea le veti gasi in magazinele de decoratiuni (de exemplu, in Bam Boo). Apoi puteti pune succesiv in vaza, nisipul, pietricele si la sfarsit scoicile...dupa imaginatia fiecaruia.

www.ilovehandamde.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii