Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:38 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handmade Povestea unei poşete

ro

12 Aug, 2011 16:43 2428 Marime text

fotografii-unite-poseta-crem-853x1024.jpgPovestea posetei mele incepe de la niste bucati mari de piele naturala. Folosind atele de bumbac, am incercat sa fac combinatii de culori. Castigatoare a fost combinatia piele crem si ata maro.

A urmat realizarea tiparului din hartie dupa care am croit bucatile de piele pe care le-am perforat pe fiecare cu un pistol special pentru a putea croseta pe marginea lor, ca mai apoi sa poata fi unite tot prin croset. Incetul cu incetul poseta mea prindea contur.

Spre sfarsit am croit bucatile de captuseala pe care le-am cusut la masina, dupa care am adaugat si buzunarele interioare: unul mare cat geanta si prevazut cu un fermoar pe care o imparte in doua, al doilea aplicat pe un lateral care se inchide cu fermoar si cel de-al treilea care este strins cu un elastic si se inchide cu un nasture. Pe fiecare parte a buzunarului interior am aplicat cate un buzunarel pentru telefon. Floarea de pe poseta este cusuta manual si realizata din sase petale din piele si un trandafir crosetat din ata de bumbac si bentita cu o perla de cultura asortata.

www.ilovehandmade.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii