Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:40 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sampon solid cu pudra SHIKAKAI

ro

06 Nov, 2011 21:00 2196 Marime text

handmade.jpgFolosind ingredientele de la eficientele sampoane anterioare (par brunet si par blond) am vrut un produs care sa fie perfect si pentru parul mai aspru ce are mereu nevoie si de balsam.

Astfel am utilizat pudra SHIKAKAI, care este un sampon si balsam in sine, cu un PH scazut si care are proprietati minunate pentru par: curata firul si scalpul, ajuta impotriva matretii, contribuie considerabil la crestera parului, intareste radacinile, confera moliciune si luciu. Conform culturii Ayurveda pudra SHIKAKAI, sau fructul parului, este bogata in vitaminele C si D si alti micronutrienti care ingrijesc parul si foliculii capilari fara sa distruga stratul protector responsabil cu stralucirea, dupa utilizare, parul fiind si usor de descurcat. Femeile din India isi spala podoaba capilara doar cu aceasta pudra, inainte insa isi 'inmoaie' parul in ulei de cocos si ricin.
Muuult cocos si muuult ricin contine si acest sampon, acestea, pe langa proprietatile de ingrijire, in urma procesului de saponificare fac ca samponul sa ne bucure cu o spuma bogata care se curata usor de pe par. In plus, avem si untul de avocado care este bogat in vitaminele A,B,C si E si este excelent pentru par, mai ales pentru cel uscat si degradat.
Acest produs nu contine ulei de palmier care este responsabil de rezidurile ce raman pe par (vizibile si in cada, de altfel), totusi pentru un par si mai stralucitor recomand sa folosesti pentru limpezit otet de mere sau suc de lamaie diluate in apa plata, o data la 2-3 spalari.
Pe langa faptul ca este un produs de ingrijire natural, ecologic, fara parabeni, SLS, coloranti artificiali sau parfum sintetic, de avantajul unui sampon solid o sa-ti dai seama cel mai bine atunci cand calatoresti si vei avea cu tine doar un produs de curatare pentru ca acest sampon poate fi folosit si pentru corp.
Il recomand tuturor tipurilor de par, chiar si celui aspru care, posibil (dar nu sigur :)), nu va mai avea nevoie de utilizarea balsamului.
Este 100% natural, esta facut in casa, este Pur si Simplu!
Ingrediente (in ordine descrescatoare): ulei de cocos, apa distilata, ulei de masline, ulei de ricin, unt de cacao, NaOH, unt de avocado, pudra SHIKAKAI, ulei esential de rozmarin.
Pretul se refera la 100 gr. de produs si se va calcula la fiecare bucata in parte (sunt taiate manual, astfel greutatea difera. Poate fi comandat insa trebuie utilizat incepand cu 15 octombrie. Imaginea este cu titlu de prezentare.
Inainte de a plasa o comanda te rog citeste "politica magazinului".

Sursa: Breslo.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii