Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:28 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gemenii au de dat explicaţii la serviciu

ro

26 Aug, 2011 00:00 2581 Marime text
10.jpgBERBEC

Dacă s-au angajat într-un parteneriat pe termen lung, fie că este vorba despre muncă, fie despre o relaţie sentimentală, inclusiv căsătorie, Berbecii ar putea să înceapă să-şi pună astăzi nişte întrebări. Au o senzaţie neplăcută de „m-am legat la cap fără să mă doară". Înainte de a ceda tentaţiei unei rupturi radicale, este cazul să-şi mai pună încă o întrebare - „nu cumva am doar emoţii"?

TAUR

Taurii ar putea fi puşi în situaţia de a lua astăzi o decizie destul de importantă în ceea ce priveşte viaţa lor sentimentală. Chiar dacă nu îi încântă, în general, schimbările dramatice, acum este momentul să acţioneze fără să mai stea pe gânduri. Chiar sunt pregătiţi pentru aşa ceva!

GEMENI

Un şef sau o altă figură cu autoritate le va cere Gemenilor explicaţii astăzi. Probabil că va fi vorba despre o discuţie destul de lungă şi obositoare, în care nativii vor trebui să-şi folosească la maximum ingeniozitatea pentru a scăpa basma curată. Noroc cu gândirea lor rapidă şi talentul lor natural de „avocatul diavolului"!

RAC

O luptă surdă pentru putere, dusă departe de ochii publicului, îi va prinde în vâltoare şi pe Raci, fără voia lor. Totuşi, nativii îşi vor da seama destul de repede de partea cui trebuie să fie. Întrebarea este cât de mult sunt dispuşi să se implice în acest conflict. Nu de alta, dar, pe cât de mult au de câştigat, pe atât de mult au de pierdut.

LEU

Destul de probabil, Leii primesc astăzi nişte bani care li se datorau de ceva vreme. Poate este vorba despre o restanţă de salariu, poate despre o sumă pe care i-au împrumutat-o unui prieten. Cert este că această reechilibrare a bugetului este mai mult decât binevenită. Mai ales dacă se gândeau să plece pe undeva în week-end!

FECIOARĂ

Fecioarele au parte de o zi liniştită, în care lucrurile ar trebui să decurgă după cum şi-au propus. Ar fi, deci, momentul, să lase deoparte toate grijile şi pur şi simplu să se bucure şi să profite din plin de toate şansele care li se oferă astăzi. Întrebările nu-şi au rostul!

BALANŢĂ

O zi plină de provocări le aşteaptă astăzi pe Balanţe! Nu le este uşor, însă, din fericire, se mobilizează exemplar. Ştiu ceea ce vor şi sunt dispuse să meargă până la capăt pentru a obţine acel lucru. Gurile rele i-ar putea numi pe nativi „prea ambiţioşi" şi „nemiloşi" - nu e cazul să bage în seamă asemenea vorbe. Mai bine îşi văd de drumul lor.

SCORPION

Dacă se simt copleşiţi de agenda foarte încărcată a zilei, Scorpionii ar trebui să ia o pauză binemeritată. De fapt, ar trebui să ştie destul de bine că, în momentul în care nu dau randament, cel mai bine este să intre în „hibernare" măcar câteva ore. După aceea, pot să se apuce din nou de treabă şi vor avea mai mult spor.

SĂGETĂTOR

Rutina zilnică le cam dă bătăi de cap Săgetătorilor astăzi. Probabil că mulţi dintre nativi îşi fac deja planuri de evadare pentru week-end, ceea ce, în fond, nu este o idee rea. Poate iau în calcul o plecare în natură, în compania mai multor prieteni. Sau poate vor să meargă la o petrecere - opţiunile sunt destul de variate!

CAPRICORN

Capricornii ar trebui să fie mai înţelegători, mai iertători faţă de propriile greşeli, dar şi faţă de gafele altora. Până la urmă, suntem cu toţii oameni, deci supuşi greşelii. Dacă îşi vor consuma neuronii pentru fiecare lucru care nu merge exact după plan, nu doar că se vor epuiza, dar nici nu vor rezolva mare lucru. Puţină relaxare nu le strică.

VĂRSĂTOR

Indiferent de ce decizii au luat în ultimele zile, Vărsătorii ar trebui să se împace cu ele. Poate că sunt tentaţi să revină asupra lor, mai ales dacă a fost vorba despre un lucru impulsiv, făcut la nervi. Însă, acum nu prea mai au ce face. În cazul acesta, ar fi bine să o ia drept o lecţie pentru viitor.

PEŞTI

Peştii ar trebui să profite de începutul acestei zile pentru a-şi pune toate lucrurile la punct la serviciu. Au spor în ceea ce fac, sunt practici şi eficienţi, deci pot să termine chiar mai repede decât era prevăzut. Spre seară, se pregătesc de petrecere! Primesc o invitaţie pe care nu e cazul să o rateze!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii