Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:22 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vărsători - prudenţă maximă dacă aveţi de făcut drumuri!

ro

24 Aug, 2011 02:53 2207 Marime text
7.jpgBERBEC

Şefii Berbecilor nu ar trebui să se bazeze prea mult astăzi pe angajaţii lor născuţi în această zodie - sunt prea agitaţi pentru a se ocupa de lucruri de rutină. În schimb, funcţionează excelent dacă li se dă ceva nou de făcut, o provocare. Sunt foarte îndrăzneţi şi comunicativi! De aceea sunt persoanele potrivite pentru a rezolva situaţii de criză sau pentru a pune bazele unui nou proiect.

TAUR

Familia este centrul de interes al Taurilor astăzi - poate puţin mai mult decât şi-ar dori. Treburile legate de casă le cam limitează nativilor libertatea de acţiune, dar ar trebui să nu să se simtă prea frustraţi. Dimpotrivă, cu cât vor termina mai repede, cu atât vor putea să-şi vadă şi de altele.

GEMENI

Multă alergătură, discuţii, neînţelegeri legate de bani, poate chiar nişte acte care se pierd pe drum - cam aşa arată ziua de astăzi pentru Gemeni. Ceva nu mai funcţionează aşa cum trebuie, nativii fac conexiunile mai greu decât în alte dăţi sau pur şi simplu apar nişte chestiuni care îi depăşesc. Cel mai bun sfat este: răbdare!

RAC

Intrarea Lunii în zodia lor accentuează emotivitatea Racilor. Este la fel de probabil să se simtă extrem de bine astăzi precum este să spună „nimic nu merge bine în toată lumea asta şi toţi mă urăsc". Nu ar fi exclus chiar să penduleze între aceste două stări extreme toată ziua! Pun în acest fel la grea încercare nervii celor din jur.

LEU

Pentru Lei se conturează nişte perspective bune pe plan financiar. Nu neapărat că le vin bani astăzi - mai degrabă, li se fac nişte promisiuni pe care se pot baza. În schimb, s-ar putea simţi cam obosiţi astăzi. Nu ar fi o idee rea să meargă la medic. Aşa, de control, poate au nevoie de nişte vitamine.

FECIOARĂ

Cineva din trecutul sentimental al Fecioarelor reapare astăzi în viaţa nativilor cu nişte veşti care îi vor pune pe gânduri. Dar vor vrea să se implice într-o poveste ce pare de la bun început foarte complicată? Puţin probabil. Le este destul de bine acolo unde sunt.

BALANŢA

Balanţele sunt dispuse să-şi asume astăzi nişte riscuri destul de mari. Lucrul acesta îi poate uimi pe cei din jur, mai degrabă obişnuiţi cu o atitudine prudentă şi cerebrală din partea nativilor. Totuşi, asta nu înseamnă că nu îi vor susţine în demersul lor - aşa implauzibil precum pare. În plus, se poate spune că Balanţele au noroc!

SCORPION

Scorpionii sunt astăzi hotărâţi să-şi pună ordine în viaţă. De fapt, este un moment cum nu se poate mai prielnic pentru noi începuturi, pentru limpezirea unor situaţii încurcate, pentru a spune lucrurilor pe nume! Duritatea lor i-ar putea lua prin surprindere pe unii, dar este, într-un fel, binevenită. Au nevoie de o eliberare!

SĂGETĂTOR

În continuare, Săgetătorilor le merge destul de bine, dar asta nu înseamnă că pot să se culce pe lauri. Dimpotrivă, trebuie să fie în alertă, pentru că succesul, pe cât de uşor a fost dobândit, la fel de repede poate fi pierdut. Ca atare, trebuie să demonstreze în continuare că sunt cei mai buni, cei mai capabili, cei mai inteligenţi, mai ales la locul de muncă!

CAPRICORN

Capricioasa Lună în Rac le cam dă peste cap socotelile Capricornilor în dragoste - mai ales dacă este vorba despre o relaţie care deja este stabilă sau despre căsătorie. Nativii redeschid nişte conflicte mai vechi, se spun vorbe grele, care pot să îi îndepărteze de persoana iubită. De aceea, înainte de a face vreun reproş, ar fi bine să se întrebe „chiar trebuie să spun lucrul acesta?"

VĂRSĂTOR

Foarte multă prudenţă - de asta au nevoie Vărsătorii astăzi. Sfatul este valabil în primul rând pentru cei care trebuie să plece la drum. Să verifice din nou bagajele, starea maşinii sau biletele, să reconfirme rezervările, pe scurt, să-şi ia toate măsurile necesare. În plus, ar fi cazul să se aştepte la întârzieri - deci o marjă de eroare este mai mult decât necesară!

PEŞTI

Peştii par pierduţi într-o lume a lor, de altfel, foarte frumoasă. Visează cu ochii deschişi, sunt mult mai liniştiţi decât în alte zile. În plus, au parte şi de veşti bune în dragoste, mai ales cei aflaţi într-o relaţie care stătea sub semnul incertitudinii. Adică, li se dau asigurări pentru un viitor în doi!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii